Giv en bog til de to nye bogbørser - Gentofte Kommune

Giv en bog til de to nye bogbørser

Lørdag den 5. oktober åbner to nye Bogbørser i Vangede og Dyssegård, og de skal fyldes op med masser af gode læseoplevelser. Derfor kan du i september måned aflevere de bøger, du gerne vil give videre til Bogbørsen, på dit lokale bibliotek.


I november sidste år åbnede de tre Bogbørser i Hellerup, Ordrup og Jægersborg til mange borgeres store glæde og fornøjelse. I Bogbørsen kan alle stille en bog, de har læst, og tage en ny med hjem - kvit og frit.

Giv en god læseoplevelse videre

D. 5. oktober åbner to nye Bogbørser i Vangede og Dyssegård. Bogbørserne bliver passet af en gruppe frivillige ambassadører, som løbende sørger for at skabene er fyldt op med bøger og ser ordentlige ud.

Ambassadørerne melder om en stor interesse for bøgerne, og de fylder flittigt skabene op. Derfor vil der i september være mulighed for at aflevere brugte bøger til bogbørserne på alle biblioteker. Bøgerne vil både være startkapital for de nye bogbørser og et fundament til de allerede eksisterende. Ifølge bogbørsambassadørerne er der særlig interesse for børnebøger.

Hvis du har lyst til at være ambassadør for din lokale bogbørs, er du velkommen til at kontakte kulturkonsulent Signe Sindberg på sisi@gentofte.dk