Bakken åbner - Gentofte Kommune

Bakken åbner

Dyrehavsbakken åbner torsdag den 27. marts, og også i år bliver det markeret med en kortege af motorcyklister, der kører gennem kommunen.

Traditionen tro vil en strøm af motorcyklister være forårsbebudere, når forlystelsesstedet i det grønne åbner torsdag den 27. marts.

I modsætning til sidste år, hvor blot 50 motorcykler på grund af snevejr, markerede Bakke-åbningen, melder både vejrguder, Gentofte Kommune og Dyrehavsbakken i år klar bane.

Motorcyklerne kører langs kysten ad Strandvejen og Kystvejen den 27. marts i tidsrummet fra kl. 19 til 21, og så må de vejfarende på ruten lytte sig til, hvornår kortegen præcis passerer netop dér, hvor de befinder sig.

Der vil i dagene op til arrangementet være skiltning, der markerer de begrænsede ind- og udkørselsmuligheder til sidevejene.

Hvornår?

Klokken 19 – 21 vil der være betydelige trafikale begrænsninger på ruten, og det vil især påvirke trafikken på og til Strandvejen.

Ruten

Tuborgvej – Strandvejen – Kystvejen – Dyrehavevej – Klampenborgvej – Skovporten til Dyrehavsbakkens P-plads.

Trafikken

Skilte på vejene omkring ruten vil markere, at man ikke kan køre til og fra i tidsrummet kl. 19 - 21.
 
Lyssignalerne på ruten bliver manuelt betjent af politiet, og størstedelen af tiden vil signalerne vise grønt lys ad kortegens rute eller være helt slukkede. Det kan derfor være vanskeligt at krydse ruten - specielt Strandvejen i Hellerup.
 
Politiet eskorterer kortegen.
 
Trafikanter, der skal mod nord, bør vælge Helsingørmotorvejen, Ryvangs Allé eller Bernstorffsvej nord for Tuborgvej.

Bellevue Teatret har forpremiere denne dag, så trafikken her til ledes bag om og op ad rampen ved Klampenborg Station.

Teatergæster vil således kunne komme frem til Bellevue Teatret således: Bilister der kommer fra Klampenborgvej henvises til højre ad Hvidøvrevej til rundkørslen og videre ad Christianholmsvej, Dyrehavevej, til højre op af rampen til Peter Liepsvej, til højre ad Bellevuevej til p-pladsen bag teatret.
Bilister der kommer fra København ad Strandvejen henvises til venstre ad Hvidørevej, til højre ad Christianholmsvej og videre som ovenfor anført.

Lad bilen stå

Politiet fraråder igen i år at besøge Bakken i bil denne aften, da en stor del af parkeringspladsen vil være fyldt op med motorcykler, og bilister vil blive afvist indtil motorcykelkortegen er passeret.

 

Ansvarlig for siden:

Park og Vej, Proces og Projekt
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39988100,