Brand i badmintonhal - Gentofte Kommune

Brand i badmintonhal

Charlottenlund Badminton Klubs hal på Maltegårdsvej 18 er udbrændt efter en voldsom brand onsdag aften og nat.

Gentofte Rideklub, der er nabo til badmintonklubben, måtte bringe mere end 50 heste i sikkerhed i forbindelse med branden.

Også en naboejendom med erhvervslejemål fik omfattende brand- og vandskader.

Der blev stået alarm lidt efter kl. 21 og brandvæsen fra Storkøbenhavn og Nordsjælland har igennem natten bistået med at slukke branden. Ifølge Nordsjællands Politi er ingen personer kommet til skade.

Først når Nordsjællands Politi har gennemført en brandstedsundersøgelse, kan det med sikkerhed fastslås, hvordan branden er opstået. Der er dog intet, der indtil videre tyder på, at den skulle være påsat.
 
"Det er utroligt trist og synes helt uvirkeligt, at dette fantastiske aktivitetssted for børn, unge og ældre er gået op i flammer og nu blot ligger som en bar grund", siger borgmester Hans Toft. 

"Brandvæsenerne leverede en dygtig og koordineret indsats, og det samme gjorde de mange fra rideklubben og badmintonklubben sammen med mange naboer, som var mødt frem for at hjælpe med at bringe hestene i sikkerhed. Det var forbilledligt." 

"Vi er nu i dialog med både Charlottenlund Badminton Klub og Gentofte Rideklub om, hvad der kan gøres for at sikre, at deres aktiviteter kan genoptages hurtigst muligt. Vi håber meget hurtigt at kunne melde en løsning", siger Hans Toft.

Gentofte Kommune vil i løbet af dagen være i tæt kontakt med de to klubber samt med beredskabet.

Ansvarlig for siden:

Gentofte Kommune
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39980000,