Fjernvarmearbejde i Vangede og Dyssegård - Gentofte Kommune

Fjernvarmearbejdet fortsætter i Vangede og Dyssegård

Til efteråret fortsætter fjernvarmeudbygningen i Vangede og Dyssegård. Gentofte Fjernvarme forventer, at hele området er forsynet med billig og miljørigtig fjernvarme ved udgangen af 2018.

Kommunalbestyrelsen har netop vedtaget en ny strategi for fjernvarmeudbygningen i Vangede og Dyssegård. Ved at udbygge i mindre områder ad gangen og med mindre entreprenører, kan anlægsomkostningerne reduceres, så også dette område kan få billig og miljørigtig fjernvarme.

 

Lisbeth Winther, formand for Teknik- og Miljøudvalget, siger:

 

”Vi er rigtig glade for, at strategien for den videre fjernvarmeudbygning i Vangede og Dyssegård nu er på plads. I Gentofte Kommune har vi jo en strategi om at tilbyde billig og miljørigtig fjernvarme til alle i 2026, og derfor er udbygningen i Vangede og Dyssegård også vigtig. Det bliver rigtig spændende at samarbejde med borgerne i Vangede og Dyssegård om den videre udbygning, idet vi i denne fase lægger op til, at borgerne i området kan være med til at påvirke hvilke delområder, der først får fjernvarme.”

 

Hvor interessen er størst – anlægger vi fjernvarmen først!

 

Borgerne i det kommende udbygningsområde i Vangede og Dyssegård kan selv få indflydelse på, hvornår fjernvarmen kommer til deres område. Borgerne i området kan nemlig allerede nu give deres uforpligtende ’Ja tak til fjernvarme’ på gentofte.dk/interesse. Et ja er ikke bindende, men udtrykker blot interessen for at få fjernvarme i området, og på den måde kan et ja gøre hele forskellen på, hvornår fjernvarmenettet udbygges i de enkelte lokalområder.

 

Yderligere information

 

På hjemmesiden www.gentofte.dk/fjernvarmeudbygning findes yderligere information om fjernvarmeudbygningen i Vangede og Dyssegård.

Ansvarlig for siden:

Fjernvarme
Bernstorffsvej 159, 2920 Charlottenlund, 39988210,