Musikbunkeren åbner - Gentofte Kommune

Musikbunkeren åbner: Oplev lyden af undergrunden

Musikbunkeren er et 1100 kvm brugerdrevet musikmekka for unge mellem 15 og 25 år, indrettet i en gammel koldkrigsbunker. Vær med, når Musikbunkeren indvies med koncerter og åbne øvelokaler lørdag den 5. april kl. 15-18.

Det kommer ikke til at gå stille af sig, når Musikbunkeren åbner. En mini-koncert med det lokale band Scarlet Pleasure, der lige nu hitter på P3, kickstarter en tour de force i Gentoftes stærke musikalske vækstlag. Med åbne øvelokaler og jamsessions kan alle få indtryk af fremtidens toner mellem de tykke betonvægge. Det sker:

Lørdag d. 5. april kl. 15.00-18.00 i Musikbunkeren i Gentofte – Jægersborg Allé 111 i Bernstorff Slotshave.

En god idé

Det var Gentoftes Borgmester Hans Toft, der for 2½ år siden fik idéen til, at en nedlagt koldkrigsbunker kunne blive den nye rugekasse for unge musikere. Musikbunkeren er ungedrevet – helt i tråd med Gentofte Kommunes løbende arbejde med ungekulturen: Unge brugere har dannet Foreningen Musikbunkeren, der skal drive stedet og sikre udvikling og dynamik.

- Jeg har ved flere lejligheder oplevet de unges entusiasme og glæde over dette projekt. Vi har set meget frem til denne dag. Jeg er sikker på, at Musikbunkeren bliver et velbesøgt og kreativt centrum for unge, der interesserer sig for musik, siger borgmester Hans Toft.

Fremtidens toner

Julie Bjørner Søe er harpenist og går i 2. g. på Ordrup Gymnasium. Hun er også formand for Foreningen Musikbunkeren.

- Musikbunkeren er en helt fantastisk ramme om den lokale, unge musik. Vi har arbejdet på højtryk for at blive klar til at tage imod alle brugerne og jeg ved, at dette sted kan være meget mere end blot øvelokaler. Vi har fået alle tiders mulighed for at skabe et stærkt musikalsk fællesskab med Musikbunkeren, siger Julie Bjørner Søe.

Program for åbningsdagen

Program for åbningen d. 5. april
Kl. 15.00: Musikbunkeren åbner.
Kl. 15:30: Borgmester Hans Toft holder åbningstale.
Kl. 15.40: Formand for Foreningen Musikbunkeren Julie Bjørner Søe holder tale.
Kl. 15.45-16.15: Koncert med Scarlet Pleasure.
Kl. 16.15-18.00: Åbne øvelokaler med lokale bands.

Følg åbningen af Musikbunkeren på Facebook