Gentofte Kommune får ny direktør - Gentofte Kommune

Gentofte Kommune får ny direktør

Per Christensen bliver direktør for det nye område Børn og Skole i Gentofte Kommune med tiltrædelse 1. december 2014. Det besluttede Økonomiudvalget på baggrund af en indstilling fra et enigt ansættelsesudvalg mandag aften.

Per Christensen har været vicedirektør i Børn, Unge og Fritid i Gentofte Kommune siden 2010, og har blandt andet en fortid som projektchef for skoleudbygningsprojektet SKUB.  Per er uddannet cand.scient. pol fra Københavns Universitet.

"Jeg er meget glad for, at Per har sagt ja til jobbet som direktør for Børn og Skole", siger kommunaldirektør Frank E. Andersen. 

"Per har stor viden på børne- og skoleområdet og har igennem sin mangeårige karriere i kommunen vist, at han kan skabe resultater og udvikling via samarbejde.  Derfor var der heller ingen tvivl om i ansættelsesudvalget, at Per så absolut var den rigtige til at stå i spidsen for den fortsatte fornyelse og udvikling af vores børn- og skoletilbud."

Også Per Christensen glæder sig over at få mulighed for at lede realiseringen af børnevisionen Tryghed, Leg og læring – Børn forandrer verden og skolevisionen Læring uden grænser:

"Vi vil fortsat have fokus på hver eneste barn og hver eneste unges læring, trivsel og potentialer", siger Per Christensen. 

"Jeg ser frem til fortsat at bidrage til, at vi sammen skaber de bedste betingelser for børn og unge – det har været en rød tråd for mig hidtil og vil også være det fremadrettet. Jeg vil gøre mit bedste for at bringe de mange dygtige medarbejdere og lederes kompetencer og potentialer endnu mere i spil."

Per Christensen er 46 år og bor i Hellerup med sin familie.

Besættelsen af stillingen som direktør for Børn og Skole sker i forbindelse med, at tidligere direktør for Børn, Unge og Fritid, Frank E. Andersen, blev kommunaldirektør i august.