Ny direktør for Fritid, Kultur og Unge i Gentofte Kommune - Gentofte Kommune

Ny direktør for Fritid, Kultur og Unge

Torben Frølich bliver 1. januar direktør for Fritid, Kultur og Unge i Gentofte Kommune. Det godkendte et enigt Økonomiudvalg mandag aften.

Torben Frølich har siden 2003 været direktør i Lokale og Anlægsfonden, der udvikler, støtter og rådgiver om byggeri inden for idræt, kultur og fritid.

Torben Frølich har desuden en fortid som programchef for DR2 og har en Master i Public Administration. Han er uddannet journalist og har besiddet adskillige tillidshverv i kulturverdenen. Blandt andet sidder han i Programrådet for Aarhus 2017 og har været medlem af optagelsesudvalget til Den Danske Filmskole, diverse følgegrupper under Kulturministeriet og som bestyrelsesmedlem i Dansescenen (nu Dansehallerne).

"Jeg er meget glad for, at Torben Frølich har sagt ja til jobbet som direktør", siger kommunaldirektør Frank E. Andersen. "Torben er visionær, kompetent, idérig og kan skabe resultater via samarbejde. Kombineret med en alsidig baggrund, stor indsigt og betydelig ledelseserfaring bliver han et stærkt kort i den fortsatte fornyelse og udvikling af Gentofte Kommunes fritids-, kultur- og ungetilbud".

"Det er en fantastisk udfordring at skulle være med til at videreudvikle det mangfoldige fritids- og kulturliv, der allerede er i Gentofte Kommune", siger Torben Frølich. "Når ungeområdet samtidig skal integreres i en samlet enhed, der skal gøre det endnu mere attraktivt at være ung i Gentofte, er der tale om et ønskejob for mig".

Torben Frølich er 55 år, bor i Emdrup, er gift og har to voksne sønner.

Besættelsen af stillingen som direktør for Fritid, Kultur og Unge sker i forbindelse med, at tidligere direktør for Børn, Unge og Fritid, Frank E. Andersen, blev kommunaldirektør i august.

Ansvarlig for siden:

Gentofte Kommune
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39980000,