Kom til Kultur der Dur

Sweethearts og Zididada er hovednavnene på årets Kultur der Dur-festival, som finder sted på Plænen på Kellersvej i Søborg onsdag d. 23. august kl. 12-19.

Kom og vær med til Kultur der Dur, der som altid byder på masser af livemusik, underholdning og boder med salg af kunsthåndværk.

Kultur der Dur er en festival for mennesker med udviklingshæmning og alle andre, der ønsker at deltage i en festlig dag under åben himmel.

Gentofte Kommune og Gladsaxe Kommune er værter for festivalen, som arrangeres i samarbejde med Brøndby og Herlev kommuner. 

Masser af musik, dans og kunsthåndværk

Ud over Sweethearts og Zididada, gæster DJ Muneer, Jørgen de Mylius og en række bands fra forskellige dag- og botilbud også festivalscenen. Som noget nyt i år går Job-, Aktivitets- og Kompetencecenterets dansefitness-hold på scenen og byder op til fælles dansefitness for alle.

I festivalens mange boder kan du få mad og drikke og shoppe genbrugsting, keramik, glaskunst og andet kunsthåndværk fremstillet af mennesker med udviklingshæmning.

Billetter 

Billetter kan købes i forsalg frem til d. 18. august på bl.a. Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret på Sandtoften 3 til 220 kr. for voksne,100 kr. for børn 5-15 år, mens børn til og med 4 år kommer gratis ind.

Billetter kan også købes ved indgangen til 270 kr. for voksne, 125 kr. for børn 5-15 år, mens børn til og med 4 år kommer gratis ind.

Se hele programmet og læs mere om Kultur der Dur

Følg Kultur der Dur på Facebook

Vel mødt til en festlig dag! 

 

Ansvarlig for siden:

Social & Handicap
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, , ,