Pressemeddelelser - Gentofte Kommune

Pressemeddelelser

Her kan du se pressemeddelelser udsendt af Gentofte Kommune.

En frivillig håndsrækning i en udsat position

Gentofte Kommune styrker sit samarbejde med frivillige i forbindelse med anbringelser, idet frivillige kan være med til give børn og unge i udsatte positioner den bedst mulige støtte og opbakning.

Endnu mere sammenhæng mellem hjem og dagtilbud

Et opgaveudvalg bestående af både kommunalbestyrelsesmedlemmer og forældre til børn i alderen 0 til 6 år har udarbejdet anbefalinger til, hvordan samarbejdet mellem forældre og dagtilbud og sundhedspleje samt sammenhængskraften mellem aktiviteter i hjemmet, sundhedsplejen og dagtilbud kan blive endnu bedre. Anbefalingerne er netop vedtaget af Kommunalbestyrelsen.

Gentofte Kommune bliver UNICEF By 2018

Hele 2018 vil Gentofte Kommune samle penge ind til UNICEFs støttearbejde for børn og unges rettigheder i Østgrønland. Alle kommunens borgere, virksomheder og foreninger kan bidrage.

Rosenhaven får ansigtsløft i fødselsdagsgave

Rosenhaven i Hellerup fylder 100 til næste år. Men forinden får haven en komplet renovering, så et af G.N. Brandts nøgleværker kan stå i fuldt flor i sin fødselsdagssæson.

Gentofte går forrest: Endnu flere skal bevæge sig.

Gentofte Kommune har sammen med DIF og DGI indgået en ambitiøs visionskommune-aftale. Gentofte Kommune er blandt 15 kommuner i Danmark, som af de to idrætsforbund er blevet udvalgt til at være visionskommune - og bliver den anden kommune i Danmark, der underskriver en aftale.

Ordrup Bibliotek åbner som nøglebibliotek

Ventetiden er ovre: Pr. 1. oktober er det muligt at benytte Ordrup Bibliotek både tidligt og sent. Biblioteket åbner som nøglebibliotek, og samtidig justeres åbningstiderne på alle fem nøglebiblioteker i Gentofte, så du kan bruge biblioteket fra kl. 6 til kl. 24.  

RSS