Pressemeddelelser

Her kan du se pressemeddelelser udsendt af Gentofte Kommune.

Gentofte er landets sundeste kommune

Nyt sundhedsbarometer giver Gentofte førstepladsen, når det kommer til sundhed i landets kommuner. Udvalgsformand mener, kommunen skal udnytte det gode udgangspunkt.

Ministre positive over for Gentoftes kamp mod tyverier

Borgerne i Gentofte er kommet to skridt nærmere en effektiv bekæmpelse af indbrud i kommunen. Både justitsminister Nick Hækkerup og transportminister Benny Engelbrecht har - på et møde i justitsministeriet den 16. august med borgmester Hans Toft - udtrykt stor interesse for at finde nye veje til at nedbringe antallet af indbrud.

Kulturfestival med masser af musik og underholdning

Over tusind mennesker mødes onsdag den 21. august kl. 11-18 til det traditionsrige arrangement Kultur der Dur, som er en festival for mennesker med handicap og alle andre, der har lyst til en dag med musik og underholdning. I år byder festivalen på navne som Gasbox, Bamse Jam og Shu-bi or not Shu-bi.

Tid til opgør med overforbrug af rygning og alkohol

Gentofte har et alarmerende overforbrug i forhold til resten af landet, når det kommer til rygning og alkohol blandt unge. Derfor har kommunalbestyrelsen nedsat opgaveudvalget Unges Sundhed og Trivsel, der skal komme med konkrete forslag til at bekæmpe overforbruget og øge trivslen. Stor konference på vej.

Fleksibelt og grønnere fra A til B

Nyt opgaveudvalg skal se på, hvordan Gentofte Kommune bedst udnytter fremtidens transportmuligheder til at komme trængsel, manglende p-pladser og CO2-udledning til livs.

Velkommen til Byens Hus

Borgerne i Gentofte Kommune har fået et nyt hus. Et sted, hvor frivillighedskulturen i Gentofte kan udvikle sig i strukturerede rammer, og hvor fællesskaber, læring og formidling er i fokus. Byens Hus, kalder vi det.

RSS