Pressemeddelelser

Her kan du se pressemeddelelser udsendt af Gentofte Kommune.

Ordrup Bibliotek åbner som nøglebibliotek

Ventetiden er ovre: Pr. 1. oktober er det muligt at benytte Ordrup Bibliotek både tidligt og sent. Biblioteket åbner som nøglebibliotek, og samtidig justeres åbningstiderne på alle fem nøglebiblioteker i Gentofte, så du kan bruge biblioteket fra kl. 6 til kl. 24.  

Gentofte Kommunes Initiativpris går i år til Brandts Haves Venner

Foreningen Brandts Haves Venner har siden 2006 arbejdet for at genskabe, vedligeholde og formidle G.N. Brandts Have i Ordrup. Med Gentofte Kommunes Initiativpris anerkendes foreningens engagement, der gør det muligt for andre at nyde haven og den helt særlige havekunst, som findes her. Foreningen modtager prisen ved GentofteNatten den 29. september. 

Ny vej i Gentofte skal hedde Palle Simonsens Vej

Kommunalbestyrelsen i Gentofte Kommune har netop besluttet, at en ny vej i Vangede skal opkaldes efter den tidligere socialminister og finansminister Palle Simonsen. Vejen bliver anlagt i forbindelse med en stor modernisering- og udbygning af bo- og dagtilbud, sociale institutioner og almene boliger i Bank-Mikkelsens Vej-området.

Udvidede åbningstider på Gentofte Genbrugsstation

Nu har Gentofte Genbrugsstation udvidet åbningstiden, så både private og erhverv kan aflevere affald til genbrug uden for den almindelige åbningstid. Den nye ordning er en selvbetjeningsløsning, hvor man skal tilmelde sig for at få adgang.

Kulturfestival med masser af musik og underholdning

Over tusind mennesker mødes onsdag den 23. august kl. 12-19 til det traditionsrige arrangement Kultur der Dur, som er en festival for mennesker med udviklingshæmning og alle andre, der har lyst til en dag med musik og underholdning. I år byder festivalen på navne som Zididada, Sweethearts og Jørgen de Mylius. Gentofte Kommune og Gladsaxe Kommune står bag festivalen, som er arrangeret med hjælp fra de omkringliggende kommuner og Region Hovedstaden.

Presseinvitation til første spadestik

Byggepladsen ved Farumbanen er nu etableret, og entreprenøren går snart i gang med anlægsarbejdet i forbindelse med udvidelsen af Gentofterenden.

Tre millioner til skoleprojekt om synlig læring

Gentofte, Gladsaxe og Rudersdal kommuner har netop modtaget tre millioner fra A.P. Møller fonden. Dermed kan skolerne i de tre kommuner fortsætte arbejdet med 'Synlig læring', hvor målet er, at alle børn skal lære at lære mere.

RSS