Pressemeddelelser

Her kan du se pressemeddelelser udsendt af Gentofte Kommune.

Anna Blincoe er Gentoftekunstneren 2017

Hvert år i januar udnævner Gentofte Kommune en lokal, professionel kunstner til Gentoftekunstneren. I 2017 går æren til maler Anna Blincoe.

Ny politisk arbejdsform kommet for at blive

Borgerne mere med i beslutningsprocesserne for at udvikle politik sammen med lokalpolitikerne. Det var hovedpointen bag den nye politiske arbejdsform, som Gentofte Kommune indførte i august 2015 - og som nu er blevet evalueret.

GentofteNatten: Programmet er klar

GentofteNatten bliver tusmørkeblå og stjerneklar på kulturfronten: Fredag den 30. september venter et væld af stemningsfulde og enestående kulturoplevelser for hele familien. Nu er programmet klar, så I kan få planlagt, hvad I vil opleve.

Oplev – eller genoplev – de orangebrune 70'ere

70'erne er på en gang både fjern fortid og helt tæt på. Mange af de temaer, som optog os dengang, er stadig relevante – og det er orangebrune nuancer, aktivisme og bukser med svaj også. Du kan opleve 70’erne tæt på, når Golden Days fejer gennem Gentofte fra den 9. til den 25. september.

Nye anbefalinger til god integration

Flygtninge skal mødes med forventningen om, at de både kan og vil tage medansvar for egen integration, og at de vil bidrage til fællesskabet med de kompetencer, de hver især besidder.

Fællesskaber med forskellighed

Ny strategi for fællesskaber skal sikre, at endnu flere børn trives, udvikler sig og udfolder deres potentiale.

Kulturfestival med masser af musik og underholdning

Over tusind mennesker forventes at mødes onsdag den 24. august kl. 12-19 til det traditionsrige arrangement Kultur der Dur, som er en festival for mennesker med udviklingshæmning og alle andre, der har lyst til en dag med musik og underholdning. I år kan festivalen fejre 30 års jubilæum og byder på hovednavne som Johnny Deluxe, Basim og kopibandet Gasbox på scenen. Som noget nyt afholdes festivalen i år på Plænen på Kellersvej. Gentofte Kommune og Gladsaxe Kommune står bag festivalen, som er arrangeret med hjælp fra Brøndby og Herlev kommuner.

Gratis opera under åben himmel

Søndag den 14. august synger Danmarks bedste operasolister for dig, når Det Kongelige Teater gæster Gentofte med Opera i det fri.

Kildeskovshallens livreddere får øjne i nakken

Nyt livredningssystem skal øge sikkerheden for Kildeskovshallens svømmegæster og lette det mentale pres på hallens livreddere. Systemet ventes at indtjene sig selv på få år.

Sommerjazz i Gentofte

Sommerjazzen indtager Gentofte med stil, swing og stjernedrys fra den 1. til den 10. juli. Arrangørerne bag årets program giver dig alt fra etablerede artister i absolut verdensklasse til nye, lokale talenter.

Nu bliver det lettere at sortere plast og metal, så det kan genanvendes

Fra september begynder Gentofte Kommune at uddele beholdere til plast og metal til kommunens 15.000 villaer og rækkehuse, så endnu flere ressourcer kan blive genanvendt. En række familier har siden august 2012 som et forsøg sorteret deres plast- og metalaffald i todelte beholdere, og deres erfaringer har hjulpet kommunen med at beslutte den endelige affaldsløsning.

Gentofte Kultur & Festdage: Programmet er klar

Fire dage med kulturoplevelser og fest i gaden venter forude. Fra torsdag den 9. juni til søndag den 12. juni står Gentofte på den anden ende med mere end 100 gratis aktiviteter for alle aldre og interesser. Programmet er nu klar.

Indvielse af Skovshoved Havn

Skovshoved Havn er nu udvidet og moderniseret, og det skal fejres. Derfor inviteres til en festlig indvielse på havnen søndag den 22. maj kl. 14.00

Hvad synes du om Gentofte Bibliotekerne?

I fire uger mellem den d. 17. maj og den d. 11. juni kan du sætte dit fingeraftryk på Gentofte Bibliotekernes udvikling de kommende år. Sammen med 84 andre kommuner landet over er Gentofte Bibliotekerne med i Slots- og Kulturstyrelsens store brugerundersøgelse.

RSS