Pressemeddelelser

Her kan du se pressemeddelelser udsendt af Gentofte Kommune.

Tid til opgør med overforbrug af rygning og alkohol

Gentofte har et alarmerende overforbrug i forhold til resten af landet, når det kommer til rygning og alkohol blandt unge. Derfor har kommunalbestyrelsen nedsat opgaveudvalget Unges Sundhed og Trivsel, der skal komme med konkrete forslag til at bekæmpe overforbruget og øge trivslen. Stor konference på vej.

Fleksibelt og grønnere fra A til B

Nyt opgaveudvalg skal se på, hvordan Gentofte Kommune bedst udnytter fremtidens transportmuligheder til at komme trængsel, manglende p-pladser og CO2-udledning til livs.

Velkommen til Byens Hus

Borgerne i Gentofte Kommune har fået et nyt hus. Et sted, hvor frivillighedskulturen i Gentofte kan udvikle sig i strukturerede rammer, og hvor fællesskaber, læring og formidling er i fokus. Byens Hus, kalder vi det.

Ellen Hyllemose er Gentoftekunstneren 2019

Hvert år i januar udnævner Gentofte Kommune en lokal, professionel kunstner til Gentoftekunstner for året. I år går æren til billedkunstner Ellen Hyllemose.

Tryghed er også velfærd

Vil du gerne være med til at drøfte, hvordan Gentofte Kommune kan bekæmpe og forebygge indbrud og tricktyverier i Gentofte Kommune?

Udbud øger krav til private leverandører af hjemmehjælp

Opgaven med at levere personlig og praktisk hjemmehjælp til Gentoftes borgere har været i udbud. Fra 1. juni 2019 fordeles opgaven på færre leverandører, der i samarbejde med kommunens hjemmehjælp skal sikre højere kvalitet for borgerne.

RSS