Pressemeddelelser

Her kan du se pressemeddelelser udsendt af Gentofte Kommune.

Kulturfestival med masser af musik og underholdning

Over tusind mennesker mødes onsdag den 23. august kl. 12-19 til det traditionsrige arrangement Kultur der Dur, som er en festival for mennesker med udviklingshæmning og alle andre, der har lyst til en dag med musik og underholdning. I år byder festivalen på navne som Zididada, Sweethearts og Jørgen de Mylius. Gentofte Kommune og Gladsaxe Kommune står bag festivalen, som er arrangeret med hjælp fra de omkringliggende kommuner og Region Hovedstaden.

Presseinvitation til første spadestik

Byggepladsen ved Farumbanen er nu etableret, og entreprenøren går snart i gang med anlægsarbejdet i forbindelse med udvidelsen af Gentofterenden.

Tre millioner til skoleprojekt om synlig læring

Gentofte, Gladsaxe og Rudersdal kommuner har netop modtaget tre millioner fra A.P. Møller fonden. Dermed kan skolerne i de tre kommuner fortsætte arbejdet med 'Synlig læring', hvor målet er, at alle børn skal lære at lære mere.

Vil du være med til at skabe mere butiksliv i Gentofte?

Hvordan kan vi fastholde et aktivt og attraktivt by- og handelsliv? Hvad skal der til for at forretningsstrøgene bliver de foretrukne handels- og mødesteder for byens borgere? Det og andre spørgsmål skal et nyt opgaveudvalg se på.

Sæt dit præg på fremtidens kulturliv i Gentofte

Du kan være med til at lægge grunden til fremtidens kulturliv i Gentofte. Kommunalbestyrelsen har besluttet at nedsætte et opgaveudvalg, der skal formulere en kulturpolitik - nu er tilmeldingen åben for interesserede. 

Debut til mobilt ungekontor

Under årets streetfestival i Ordrup kan unge for første gang møde det mobile ungekontor, der skal være med til at sætte handling bag ordene i Gentofte Kommunes ungepolitik - EN UNG POLITIK.

Hellerup skole indvier nyt udeareal

Arealet rummer blandt andet boldbane, motorikbane, scene og klatretårn og inspirerer til leg og bevægelse for folk i alle aldre. Udearealet bliver samtidig et grønt område for områdets beboere.

RSS