Pressemeddelelser

Her kan du se pressemeddelelser udsendt af Gentofte Kommune.

Velkommen til Byens Hus

Borgerne i Gentofte Kommune har fået et nyt hus. Et sted, hvor frivillighedskulturen i Gentofte kan udvikle sig i strukturerede rammer, og hvor fællesskaber, læring og formidling er i fokus. Byens Hus, kalder vi det.

Ellen Hyllemose er Gentoftekunstneren 2019

Hvert år i januar udnævner Gentofte Kommune en lokal, professionel kunstner til Gentoftekunstner for året. I år går æren til billedkunstner Ellen Hyllemose.

Tryghed er også velfærd

Vil du gerne være med til at drøfte, hvordan Gentofte Kommune kan bekæmpe og forebygge indbrud og tricktyverier i Gentofte Kommune?

Udbud øger krav til private leverandører af hjemmehjælp

Opgaven med at levere personlig og praktisk hjemmehjælp til Gentoftes borgere har været i udbud. Fra 1. juni 2019 fordeles opgaven på færre leverandører, der i samarbejde med kommunens hjemmehjælp skal sikre højere kvalitet for borgerne.

Fremtidens udskoling i Gentofte Kommune

Motiverede elever klar til en digital fremtid. Sådan lyder det formulerede mål i Gentofte Kommunes nye anbefalinger for udskolingen, som Kommunalbestyrelsen netop har vedtaget.

Ny arkitekturpolitik i Gentofte Kommune

Respekt for kulturarven og mod til fornyelse er omdrejningspunktet i Gentofte Kommunes nye arkitekturpolitik, som kommunalbestyrelsen netop har vedtaget.

Mere butiksliv i Gentofte

Kommunens bydelscentre skal styrkes og udvikles, så borgerne foretrækker at handle og mødes der. Samarbejde og fælles forståelse er vejen frem.

KULTUR der DUR!

Back to Back, Thomas Buttenschøn og Alberte Winding er hovednavnene, når Kultur der Dur-festivalen løber af stablen onsdag d. 22. august kl. 12-19. Festivalen er for mennesker med handicap og alle andre, der har lyst til en dag med masser af musik og underholdning. I år finder festivalen som noget nyt sted i Gentofte Sportspark.

RSS