Kontakt Plan og Byg

Der er flere muligheder for at kontakte Plan og Byg. På siden her fremgår mulighederne, du kan vælge, om du ønsker at kontakte os digitalt, pr. telefon eller ved personligt fremmøde.

Gentofte Rådhus skilt

Kontakt Plan og Byg

Plan og Byg kan kontaktes via digital post, via mail, på telefon og ved personligt fremmøde.
Vores mail adresse er plan-byg@gentofte.dk.

Ved henvendelse pr. mail opfordre vi til, at du skriver dit telefonnummer, så vi har mulighed for at kontakte dig pr. telefon såfremt vi har spørgsmål til din henvendelse.

Vores telefonnummer er 39 98 00 00

Nummeret er hovednummeret til Rådhuset, her er det muligt at blive stillet om til afdelingen Plan og Byg, eller til en konkret medarbejder i afdelingen.

Åbningstider:

Mandag til onsdag 08.00 – 16.00
Torsdag 08.00 – 18.00
Fredag 08.00 – 14.00

Grundet corona-situationen er det på nuværende tidspunkt ikke muligt at blive betjent ved personligt fremmøde i Kommuneservice. Indtil videre kan personlig betjening kun ske telefonisk eller ved et onlinemøde. Ønsker du at holde et møde med Plan og Byg, kan du ringe på 3998 0000 og bede om at blive ringet op, alternativt kan du skrive til plan-byg@gentofte.dk og her anmode om et møde.
 
Plan og Byg tilbyder at afholde onlinemøder via Skype for Business eller Teams.

 

Kontakt til en sagsbehandler

Hvis du har behov for at tale med en konkret sagsbehandler vedrørende en konkret sag, er der mulighed for, at sende en mail til plan-byg@gentofte.dk hvoraf følgende fremgår:

  • Dit navn, nummer og at du ønsker at blive ringet op.
  • Adressen for den konkrete sag, evt. med et sagsnummer. 
  • Ønsker til tidspunkter, indenfor vores åbningstid, hvor du ønsker at blive ringet op.
  • Navnet på den sagsbehandler du ønsker at blive ringet op af.

Sagsbehandleren vil så ringe dig op, og bestræbe sig på at ringe inden for et af de ønskede tidspunkter.

Alternativt er du altid velkommen til at ringe på vores hovednummer, og blive stillet om til sagsbehandleren.

Personligt fremmøde

Indenfor vores åbningstider, er det muligt at tale med en sagsbehandler ved personligt fremmøde i Kommuneservice. Her er der mulighed for, at få vejledning om de forhold som behandles af Plan og Byg.

Det er også muligt at booke et formøde, før indsendelse af en sag til behandling. Et formøde bookes nogle dage før afholdelse, og det giver os mulighed for, at forberede os på den konkrete sag, før vi vejleder om forhold i sagen. Læs mere om formøde.

Ved afholdelse af forskellige typer af møder med Plan og Byg, er der mulighed for, at aftale at møderne afholdes over ”Skype for business”, kontakt Plan og Byg for at lave en aftale herom.

Grundet corona-situationen er det på nuværende tidspunkt ikke muligt at blive betjent ved personligt fremmøde i Kommuneservice. Indtil videre kan personlig betjening kun ske telefonisk eller ved et onlinemøde. Ønsker du at holde et møde med Plan og Byg, kan du ringe på 3998 0000 og bede om at blive ringet op, alternativt kan du skrive til plan-byg@gentofte.dk og her anmode om et møde.
 
Plan og Byg tilbyder at afholde onlinemøder via Skype for Business eller Teams.

 

Ansvarlig for siden:

Plan og Byg
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39983710,