Genvejsmenu

Henvendelse om rottebekæmpelse

Rotten er et alvorligt skadedyr. Det er derfor vigtigt, at du anmelder forekomst af rotter, hvis du har den mindste mistanke om rotter eller har set en.

Hvis du konstaterer tilhold af rotter skal du anmelde dem.

Brug dette link til anmeldelse af rotter. 

Når du bruger løsningen kommer din anmeldelse direkte til firmaet KILTIN A/S, som vil afhjælpe dig med problemet.

Rotter indendørs uden for kundecentrets åbningstider

I ekstraordinære situationer, fx i weekender og på helligdage, skal du, hvis du konstaterer rotter indendørs, stadig anmelde det i rotteweb. Herfra visiteres sagen og i en vurdering af, at sagen er akut, vil du blive kontaktet af KILTIN A/S hurtigst muligt. Modtages din henvendelse efter kl. 18, vil du blive kontaktet først på dagen næste dag. 

Såfremt du, uden for kundecentrets åbningstider, kun har mulighed for at anmelde sagen telefonisk, kan du kontakte Gentofte Kommunes akutalarm på telefon 39 98 89 50. Herfra videresendes beskeden til en faglig visitation, hvor der vil blive taget stilling til, om der skal foretages noget akut.

Hvad er din pligt?

Du har pligt til at anmelde, hvis du ser en rotte eller blot har mistanke om rotters tilstedeværelse. 

2 rotter bliver til 800 på et år!

Derfor er det i alles interesse, at rotterne bekæmpes overalt og helst så hurtigt som muligt. Rotten er et alvorligt skadedyr, som hvert år ødelægger for millioner af kroner.  

Hvad kan du gøre?

Sørg for, at vedligeholdelsen af bygninger og kloakker er i orden. Undgå overdreven fodring af vilde dyr og fugle, og opbevar affald på en hensigtsmæssig måde.

Her finder du Gentofte Kommunes rottehandlingsplan

Ansvarlig for siden:

Affald og Genbrug
Bernstorffsvej 159, 2920 Charlottenlund, 39988100,