Coronavirus - nyt fra Børn og Familie

Børn og Familie begrænser de fysiske møder.

20. mart 2020

Telefonrådgivning til pressede børnefamilier

Det kan være krævende for børnefamilier at tackle hverdagen, mens skoler og dagtilbud er lukket ned. Derfor tilbyder Pædagogisk Psykologisk Rådgivning nu telefonrådgivning til børnefamilier, der føler sig under pres.

Under Corona-krisen skal familier være sammen hele tiden og mange har behov for at finde nye rytmer og rutiner for at få hjemmeundervisning, familietid og arbejdsliv til at gå op. Det kan give udfordringer og stiller selvsagt store krav til forældrene.

Familier med brug for rådgivning og vejledning til at håndtere den nye hverdag kan kontakte PPR-psykologerne på to numre: 

Tlf. 2048 9759 mellem klokken 12:00-15:00 alle hverdage eller 

Tlf. 2175 0739 mellem klokken 12:00-15:00 tirsdag til torsdag. 

Familier, der allerede i kontakt med en PPR-psykolog, anbefales at kontakte deres PPR-psykolog direkte. Det samme gælder for familier, der allerede er i kontakt med Børn og Familie - de skal tage direkte kontakt til afdelingen. 

 

 

12. marts 2020 

Som følge af regeringens tiltag for at begrænse udbredelsen af Covid-19 i Danmark, afvikles flest mulige møder telefonisk.

Møder der ikke meningsfuldt kan holdes pr. telefon, aflyses som udgangspunkt – medmindre der er tale om møder af uopsættelig karakter.

Møder af uopsættelig karakter afvikles med iagttagelse af gældende hygiejne- og forsigtighedsretningslinjer.

Du får direkte besked fra Børn og Familie, hvis dit møde ændres til et telefonmøde eller aflyses.