Tilbud til forældre til børn i 1.-6. klasse: FÅ STYR PÅ angsten

Vi kan nu tilbyde et forældrebaseret selvhjælpsprogram rettet mod forældre til børn i 1. - 6. klasse, hvor barnet har moderat angst. Det vil sige at barnet har problemer i hverdagen, i en grad så forældrene oplever, at der er behov for støtte og hjælp, men ikke i en grad så det forstyrrer massivt.

Programmet henvender sig til familier der bor i Gentofte Kommune som ikke tidligere har modtaget kognitiv adfærdsterapi for barnets angst.

Det kan være at svært at vide, om ens barn har angst.

Derfor inviteres du, som forælder til børn i 1. - 6. klasse, til et informationsmøde, hvor psykologer fra PPR vil fortælle om, hvordan angst kommer til udtryk hos børn i den alder, og samtidig fortælle mere om selve programmet "FÅ STYR PÅ angsten".

Informationsmødet afholdes

Onsdag d. 19. august 2020 kl. 17-18.30 på
Gentofte Rådhus, Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund - Rådhushallen (benyt hovedindgangen)

Det er nødvendigt at tilmelde sig til informationsmødet senest søndag d. 16. august 2020 ved at hente en gratis billet: Tilmeld dig her.

Har du ikke mulighed for at deltage på informationsmødet, men ønsker at blive tilmeldt "FÅ STYR PÅ angsten", bedes du kontakte administrativ medarbejder Zahra Hussain på mail zah@gentofte.dk, hvor du kan bede om at blive ringet op. Din mail skal være os i hænde senest mandag d. 24. august 2020.