Tilbud til forældre til børn i 1.-6. klasse: FÅ STYR PÅ angsten

Vi kan nu tilbyde et forældrebaseret selvhjælpsprogram rettet mod forældre til børn i 1. - 6. klasse, hvor barnet har moderat angst. Det vil sige at barnet har problemer i hverdagen, i en grad så forældrene oplever, at der er behov for støtte og hjælp, men ikke i en grad så det forstyrrer massivt.

Programmet henvender sig til familier der bor i Gentofte Kommune som ikke tidligere har modtaget kognitiv adfærdsterapi for barnets angst.

Det kan være at svært at vide, om ens barn har angst.

Derfor kan du som forælder til børn i 1.-6. klasse, komme til et informationsmøde, hvor psykologer fra PPR vil fortælle om, hvordan angst kommer til udtryk hos børn i den alder, og samtidig fortælle mere om selve programmet "FÅ STYR PÅ angsten".

Informationsmødet forventes afholdt i august måned.

Vil du høre nærmere kan du kontakte administrativ medarbejder Sissel Nielsen på mail sne@gentofte.dk