Børnehuset Egegården

Egegården er en kombineret institution. Vi prioriterer samværet og relationen til det enkelte barn frem for en forsvunden sutsko. Sutskoen skal nok dukke op igen, det gør tiden vi brugte til at lede efter den ikke.

Adresse

Nybrovej 35-37 2820 Gentofte Hovedstaden Danmark Tlf. 39984913

Børnehuset Egegården er beliggende i grønne og lyse omgivelser i Vangede tæt på Nymosen og Gentofte sø. Vi benytter os af nærområdet i så høj grad det er muligt.

Vi bor i et etagebyggeri, hvor vuggestuen holder til i stueplan og børnehaven har funktionsopdelte rum på 1. og 2. sal. På den måde tilstræber vi at tilbyde forskellige legetilbud således at der er forskellige muligheder for leg i hele huset.

Leder:
Sofie Westergaard Noack
Driftform:
Kommunal
Paraplyorganisation:
NA
Særlige bemærkninger:
-

Trekløveren er en institution der består af: Børnehuset Cassiopeia, Børnehuset Egegården og Vangede Børnehus.

De tre børnehuse i Trekløveren ligger alle i Vangede på forskellige adresser. Alle børnehusene er integrerede tilbud, hvor børnene kan gå indtil skolestart. Børnehusene har forskellige profiler som man kan orientere sig om på de individuelle hjemmesider.

Trekløveren har en fælles forældrebestyrelse med repræsentanter fra de forskellige børnehuse med et lokalt forældreudvalg i hvert enkelt børnehus.

Udover de tre børnehuse råder vi over naturværkstedet Mosen der er beliggende på en skøn naturgrund ved Nymosen. Derudover har vi også en naturbus, som går på skift mellem de tre børnehuse således at vi hver 3. uge kører ud i naturen med 13 børnehavebørn og 2 voksne.

Vi deler også en gymnastiksal med de andre børnehuse som børnene nyder godt af.

Hvis vi ønsker plads til dit barn i en af vores børnehuse, Børnehuset Cassiopeia, Børnehuset Egegården eller Vangede Børnehus gøres dette via Gentofte kommunes digitale pladsanvisning.

Du er velkommen til at komme på besøg i Egegården. Ring eller skriv til os for at aftale et nærmere tidspunkt for besøget.

Ansvarlig for siden:

Dagtilbud
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39985000,