Cassiopeia

Cassiopeia er en kommunal integreret institution med ca. 90 børn i alderen 0-6 år fordelt på fem stuer

Adresse

Bakkevænget 17 2820 Gentofte Hovedstaden Danmark Tlf. 39984912

Cassiopeia er en integreret institution med åben struktur. De fysiske rammer indbyder til at børnene kan bevæge sig overalt i huset og være trygge blandt børn og voksne fra både vuggestue og børnehave.

Vi har fuldt integrerede stuer, hvilket i praksis betyder at vi både har vuggestuebørn og børnehavebørn på alle 5 stuer i Cassiopeia.

 

Leder:
Paula Guerrero Mieres
Driftform:
Kommunal
Paraplyorganisation:
NA
Særlige bemærkninger:
-

 Trekløveren er en institution der består af: Børnehuset Cassiopeia, Børnehuset Egegården og Vangede Børnehus.

De tre børnehuse i Trekløveren ligger alle i Vangede på forskellige adresser. Alle børnehusene er integrerede tilbud, hvor børnene kan gå indtil skolestart. Børnehusene har forskellige profiler, som man kan orientere sig om på de forskellige hjemmesider.

Trekløveren har en fælles forældrebestyrelse med repræsentanter fra de forskellige børnehuse og med et lokalt forældreudvalg i hvert enkelt børnehus..

Udover de tre børnehuse råder vi over naturværkstedet Mosen der er beliggende på en skøn naturgrund ved Nymosen. Derudover har vi også en naturbus som går på skift mellem de tre børnehuse således at vi hver 3. uge kører ud i naturen med 13 børnehavebørn og 2 voksne.

Vi deler også en gymnastiksal med de andre børnehuse som børnene nyder godt af.

Hvis du ønsker plads til dit barn i et vores børnehuse: Børnehuset Cassiopeia, Børnehuset Egegården eller Vangede Børnehus gøres dette via Gentofte Kommunes digitale pladsanvisning.

Du er velkommen til at komme på besøg i Cassiopeia. Ring eller skriv til os og aftal et nærmere tidspunkt for besøg.

Ansvarlig for siden:

Dagtilbud
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39985000,