Kildegård Privatskole

Skolen har adgang fra Kildegårdsvej og Lyngbyvej, der begge har cykelsti. På Kildegårdsvej er der om morgenen nedsat hastighed til maks. 40 km/t.

Sådan færdes du omkring skolen:

Som forældre er man rollemodel for sit barn, og børn kopierer de voksnes adfærd. Trafiksikkerhed er forældrenes ansvar - brug cykelhjelm og lys og reflekser i mørke. Spænd sikkerhedsselen og overhold færdselsreglerne. Vælg en sikker rute til skole og træn den sammen. Den sikreste rute er ikke nødvendigvis den korteste, men kan være, hvor der er sti, lysreguleret fodgængerfelt eller andet, som gør vejen mere sikker. Giv barnet en god start på dagen ved at tage af sted og ankomme i god tid til skolen.

Børn, der er gamle nok, bør opmuntres til at cykle og gå mest muligt, da det styrker deres bevidsthed om trafiksikkerhed.

Skolepatruljen hjælper børnene sikkert over vejen ved fodgængerfeltet på Kildegårdsvej mellem kl. 8:00 og kl. 8:15. Skolepatruljen spiller en vigtig rolle med hensyn til at lære børnene bevidsthed om trafikken. Respekter skolepatruljen og hjælp dem med at hjælpe dine børn.

Hvis du vælger at køre dit barn i skole kan Kys og Kør område ved Lyngbyvej anvendes til afsætning. Her er det mellem kl. 7:30 og kl. 8:30 muligt at holde et øjeblik og hjælpe børnene afsted uden at forældrene forlader bilen. Det er også muligt at parkere på enten Kildegårdsvej eller Barsehøj. Der er mange, som anvender Begoniavej i morgentimerne, hvilket giver et trafikalt pres på vejen. På Begoniavej er der 2 timers tidsbegrænset parkering mellem kl. 8:00 og kl. 16:00 på østlig side, mens der på vestlige side er parkeringsforbud, dog med mulighed for ud- og indstigning mellem kl. 8:00 og kl. 16:00. Følg anvisningerne fra skiltene og vis hensyn til dine medtrafikanter og skolens naboer ved ikke at holde og parkere ulovligt eller foran indkørsler. Det er kun tilladt for forældre at anvende skolens parkeringsplads i tidsrummet kl. 8:15 til kl. 14:15.

Planlæg og træn skolevejen med dit barn. På kortet vises kørselsretning og ikoner for de anbefalede Kys og Kør zoner, parkeringspladser, skolepatruljer m.v. nær skolen. Klik ind på kortet og fremsøg din adresse på kikkerten. Zoom og naviger i kortet og undersøg, hvor der er gangstier, cykelstier, skolepatruljer og veje med nedsat hastighed.

Se kort over forhold omkring Kildegård Privatskole

Ansvarlig for siden:

Park og Vej
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39988100,