Tjørnegårdsskolen

Skolen har adgang fra Brogårdsvej og Tjørnestien samt via sti fra Ved Stadion. Der er begrænsede parkeringsmuligheder foran skolen på Brogårdsvej, og parkeringspladsen på skolen er forbeholdt skolens personale fra kl. 7:30 til kl. 14:00.

Sådan færdes du omkring skolen:

De fleste af skolens elever er bosiddende i og omkring kvarteret. Med gode stiforbindelser omkring skolen er det oplagt at børnene cykler eller går til skole. Der er cykelsti på Brogårdsvej og Ved Stadion samt på dele af Tjørnestien.

Det er en god ide at ankomme til skolen i god tid, da det giver en god start på dagen for både forældre og børn. I lyskrydset på Brogårdsvej/Ved Stadion står der skolepatrulje mellem kl. 7:45 og kl. 8:00. Anvend skolepatruljen når den er til stede.

Skolen opfordrer forældre til at sikre, at udstyret på børnenes cykler er i orden. Blandt andet er det vigtigt at der er lys og reflekser på cyklen.

Hvis du vælger at køre dit barn i skole, så sænk farten omkring skolen og overhold færdselsloven. Vis hensyn, hav tålmodighed og bidrag til at trafikken kan fungere så godt som muligt. På Brogårdsvej er der hastighedsbegrænsning til 40 km/t om morgenen. Tjørnestien har anbefalet hastighed på  30 km/t, ligesom vejen er lukket for motoriseret trafik fra C.L. Ibsens Vej.

Det anbefales at sætte barnet af på Tjørnestien. Hold øje med cykler og biler ved udstigning. Det er også en god ide at sætte dit barn af på et sted tæt på skolen, hvorfra barnet på fortov og stier kan gå trafiksikkert det sidste stykke til skolen.

Planlæg og træn skolevejen med dit barn. På kortet vises kørselsretning og ikoner for de anbefalede Kys og Kør zoner, parkeringspladser, skolepatrulje m.v. nær skolen. Klik ind på kortet og fremsøg din adresse på kikkerten. Zoom og naviger i kortet og undersøg, hvor der er gangstier, cykelstier, skolepatruljer og veje med nedsat hastighed.

Se kort over forhold omkring Tjørnegårdsskolen

Ansvarlig for siden:

Park og Vej
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39988100,