Kildeskovshallens Fysioterapi

Vi tilbyder forskellige behandlings- og træningsformer indenfor fysioterapi med og uden henvisning. Desuden har du mulighed for at få massage på klinikken.

Alt under ét tag

Kildeskovshallens Fysioterapi har et unikt koncept i fysioterapisammenhænge – vi kan nemlig tilbyde flere træningsfaciliteter samlet under samme tag: Ud over et dejligt kliniklokale, har vi styrketræningssal, varmtvandsbassin samt diverse idrætssale mm.

Derfor kan vi sammensætte det perfekte behandlingsprogram, individuelt tilpasset, så et behandlingsforløb hos os både kan indeholde træning og behandling. Fx har vi både træning individuelt og på hold, i varmtvand samt på land. Briksbehandling på klinikken eller behandling i eget hjem, hvis ikke du har mulighed for at komme til os. Desuden tilbyder vi vedligeholdende træning eller almindelig motion, på et af vores hold i varmtvandsbassinet eller styrketræningssalen. Med andre ord kan vi tilbyde et komplet behandlingsforløb til dig.

Vi tilbyder desuden massage, enten med fokus på en skade eller som ren wellness. Prøv bl.a. en gang afslappende massage efter svømmeturen eller træningen. 

Fysioterapeutisk behandling

Kildeskovshallens Fysioterapi består af fem fysioterapeuter, en massør og en sekretær. 

Vi har stor erfaring i generel skadesbehandling af hele bevægeapparatet, såsom hold i ryg/nakke, tennis- og golfalbuer, spændingshovedpiner, artrose mv.

læs mere på www.kildeskovfys.dk

Styrke- og genoptræning

I vores træningssal tilbyder vi genoptræningsprogrammer for alle typer af skader i bevægeapparatet, f.eks. hofte-, knæ-, skulder og rygskader. I den store træningssal gennemfører vi også træningsforløb med sigte på at styrke div. kredsløbsproblemer. Vi udarbejder træningsprogrammer som er individuelt tilpasset. Efterfølgende finder vi sammen ud af, om det videre forløb vil give det bedste resultat med individueltræning eller holdtræning.

Man behøver ikke være skadet eller syg, for få glæde af vores mange træningstilbud. Motionister er også velkomne til at få udformet et individuelt program og melde sig til et af vores hold.

Bassintræning

Selv dem som normalt ikke er begejstret for vand, må overgive sig – vandet i bassinet holder nemlig en temperatur på 33 grader. Vandets opdrift gør, at øvelser som vil være vanskelige at udføre i en træningssal nemt gennemføres i vandet.
Bassintræning kan anbefales til alle – såsom gigtpatienter, hofte- og knæopererede, personer med ryg/skulder/nakke-problemer, samt de mange som bare har lyst til at røre sig.
Der er specielt handicapvenligt omklædningsrum, med kørestol på stedet, samt elektrisk stolelift ved bassinet – aftal med os hvis du har behov for hjælp. Vi tilbyder både hold- og individuel træning hele ugen – ring og hør nærmere! 

Kontakt os og hør nærmere
Kildeskovshallens Fysioterapi
Adolphsvej 25
2820 Gentofte
Tlf.: 39774439

Mail: info@kildeskovfys.dk

Link til kildeskovshallens Fysioterapi