Kulturklub Gentofte

Med et medlemskab af Kulturklub Gentofte får du overblik over Gentoftes mange kulturtilbud og rabatter på særlige kulturoplevelser.

Kulturklub Gentofte_Logo

Kulturklub Gentofte er for alle, der er interesseret i kunst og kultur, og som ønsker at få et overblik over Gentoftes mange kulturtilbud direkte i mailboksen. 1-2 gange om måneden modtager du et nyhedsbrev med highlights fra lokale kulturinstitutioner og aktuelle begivenheder.

Fra 1. maj 2019 ændrer rabatterne sig og vi udfaser også det plastickort, der har været medlemskort. I stedet får du adgang til særrabatter gennem nyhedsbrevet – læs mere om det her på siden.

Hvordan bliver du medlem?

Medlemskab af Kulturklub Gentofte er gratis for alle. Du bliver medlem ved at tilmelde dig nyhedsbrevet her

Medlemsfordele

Når du er tilmeldt nyhedsbrevet er du medlem, og så får du:

  • Et overblik over kommunens kulturtilbud via aktuelle nyhedsbreve 1-2 gange om måneden.
  • 10 kr. i rabat til Gentofte Bibliotekernes egne arrangementer
  • Særrabatter til fx foredrag, forestillinger, udstillinger, forfatteraftner, omvisninger osv. Rabatterne annonceres i nyhedsbrevene.

Fra 1. maj 2019 vil der ikke være fast rabat på entré og billetter til Bellevue Teatret, Ordrupgaard, Garderhøjfortet, Øregaard Museum og Experimentarium.

Medlemskortet udfases

Medlemskortet udfases og i stedet får du medlemsrabatterne ved at vise det seneste nyhedsbrev på din mobil eller som udskrift. I Gentofte Kino får du billetrabat ved at fremvise det seneste nyhedsbrev.

Vil du have hele overblikket?

Få hele overblikket over alt det, der sker på gentofte.dk/kalender. Her kan du søge på dage, særlige genrer, finde kort og meget, meget mere.

Hvem står bag Kulturklub Gentofte?

Kulturklub Gentofte er et samarbejde mellem Bellevue Teatret, Experimentarium, Garderhøjfortet, Gentofte Bibliotekerne, Gentofte Kino, Ordrupgaard, Øregaard Museum og Kultur & Bibliotek i Gentofte Kommune. 

Spørg bare: Kulturklub Gentofte, kulturklub@gentofte.dk