Dagcentret Vennerslund

Dagcentret Vennerslund er et tilbud til hjemmeboende pensionister om at komme hjemmefra i hverdagen til samvær og aktiviteter.

Adresse

Strandlund 148 2920 Charlottenlund Hovedstaden Danmark Tlf. 39987020

På Vennerslund er der mange andre aktiviteter i ugens løb. Du kan deltage i et væld af aktiviteter som temagrupper, litteratur, foredrag, musik, spil, sang, quiz og bridge. Vi har også kreative aktiviteter i form af male- og tegnehold, og man kan lave keramik.

Dagcentret Vennerslund er en integreret del af seniorbebyggelsen på Strandlund og falder smukt i et med omgivelserne med Charlottenlund Fort som nærmeste nabo. Vi har en vidunderlig udsigt direkte til Øresund og har Charlottenlund skov i baghaven.

Leder:
Ulla Stensberg

Udflugter, fester og årets ferierejse

I årets løb tager vi af sted på udflugter og museumsbesøg, og vi går op årstidsbestemte aktiviteter og fester. En gang årligt er der tilbud om en ferierejse. 

Brugerne præger hverdagen på Vennerslund

Vennerslunds brugere er i høj grad med til selv at præge hverdagen samt byde ind med ønsker og behov. Vi reviderer løbende vore aktivitetstilbud.

Nærbibliotek og computer

Vennerslund har i samarbejde med hovedbiblioteket oprettet et lille nærbibliotek, hvor det er muligt at låne bøger med hjem.
Der er også en computer til fri afbenyttelse.

Ansvarlig for siden:

Pleje & Sundhedsdrift
Rygårdsvænget 6, 2900 Hellerup, ,