Job med løntilskud

Er du ledig, har du muligheden for at komme i et job med løntilskud. Det er en god mulighed for at opnå eller bevare tilknytning til arbejdsmarkedet og få prøvet sig selv af i et konkret job.

Hvad er et job med løntilskud?

Løntilskud betyder, at du bliver ansat i en offentlig eller privat virksomhed, hvor virksomheden modtager et tilskud til din løn. Formålet med et løntilskudsjob er at styrke dine faglige kompetencer, så du nemmere kan komme ind eller tilbage på arbejdsmarkedet.

Forløbet aftales i samarbejde mellem dig, jobcentret, din a-kasse og en virksomhed. Hvis du bliver ansat i et job med løntilskud, skal du fortsat være tilmeldt som ledig i Jobcenter Gentofte.

Det betyder, at du skal huske at bekræfte din jobsøgning på Jobnet hver syvende dag og aktivt søge job.

Hvem kan få et job med løntilskud?

Du kan blive ansat med løntilskud hos en offentlig arbejdsgiver. Her kan du højest få en løn, der svarer til den individuelle dagpengesats eller din kontanthjælp.

Når du har været ledig i seks måneder, kan du blive ansat med løntilskud hos en privat arbejdsgiver. Du får løn efter den gældende overenskomst eller den løn, der normalt udbetales for det pågældende arbejde.

Hvis du er interesseret i et job med løntilskud, skal du kontakte jobcenteret for at høre mere om dine muligheder.