Erhvervsrådgivning til iværksættere og mindre virksomheder

Den lokale iværksætterkonsulent tilbyder gratis rådgivning til iværksættere og mindre virksomheder. Uanset om du overvejer at starte op selv eller allerede driver en virksomhed, er der hjælp at hente.

Hos den lokale iværksætterkonsulent får du information om lokale forhold, muligheder og personlig vejledning om etablering og drift af virksomhed.

Er du ved at starte en virksomhed op, drøfter vi din ide og vurderer, hvad der skal til, for at du kommer godt fra start. Du kan for eksempel få sparring til at udarbejde en forretningsplan og budgetter, input til markedsanalyse, råd om finansiering og forslag til, hvordan du kommer i gang med salget.

Driver du allerede en virksomhed, hjælpes du videre med de udfordringer, du står overfor. Det kan for eksempel dreje sig om salg og markedsføring, it, regnskab eller personaleadministration.

Kontakt

Du kan kontakte iværksætterkonsulent Lars Danscher på telefon 41 88 66 13 eller pr. e-mail: lda@ehhs.dk 

Hvis du og iværksætterkonsulenten vurderer, at du har behov for specialiseret vejledning, bliver Erhvervshus Hovedstaden inddraget.

Viden og vejledning

Du kan også finde relevant viden og rådgivning hos en række andre offentlige og private aktører, som du kan samarbejde med. Du kan få yderligere oplysninger om det danske erhvervsfremme- og iværksættersystem på inno-overblik.dk.

Hjælp til vækstvirksomheder

Hos Erhvervshus Hovedstaden kan virksomheder på Danmarks regning få lagt deres vækstplan og gjort udfordringer til muligheder. Du får uvildig sparring og bliver udfordret på din forretningsudvikling. Sammen stiller vi skarpt på, hvor du skal sætte ind for at skabe vækst. Du kan trække på vores specialiserede viden, og vi åbner dørene til et stort netværk af rådgivere, der kan hjælpe med at implementere din vækstplan.

Du kan læse mere om os på www.ehhs.dk eller kontakte os på 3131 4848.

Ny politik for en samlet erhvervsindsats

Gentofte har fået sin første erhvervspolitik – en politik, der skal sikre fortsat vækst og konkurrencedygtighed for erhvervslivet i kommunen.

Til politikken er knyttet en række indsatser, som du i den kommende tid kan få glæde af som erhvervsdrivende i Gentofte Kommune.

Læs mere om kommende indsatser og tilbud til erhvervslivet