Udbud

Se de aktuelle udbud for Gentofte Kommune, både egne udbud eller udbud foretaget i samarbejde med andre kommuner og institutioner.

Gentofte Kommune udbyder opgaver af mangeartet karakter og efter gældende regler for konkurrenceudsættelse. Både EU-udbud og nationale udbud offentliggøres her på siden.

Du kan læse  en nærmere introduktion til det enkelte udbud i forhold til tidsfrister, udbudsform og andet relevant information, ved at klikke på det enkelte udbud i venstre side.

For at komme i betragtning som leverandør til Gentofte Kommune er der en række retningslinjer, herunder for udbud, man skal følge som leverandør.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har udgivet fire pjecer, som forklarer og guider igennem reglerne for EU-udbud, annoncering og licitation. Du kan finde dokumenterne nederst på denne side. Hvis du stadig har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Indkøb på tlf. 3998 3399.

For at kunne planlægge afviklingen af udbudsforretningerne bedst muligt, har kommunen udarbejdet en udbudsplan og den lovpligtige udbudsstrategi.

Udbudssystem

Gentofte Kommune benytter det elektroniske system ETHICS. Klik for at se igangværende udbud i Gentofte Kommune