Hvor kan jeg være frivillig?

Er du blevet mere nysgerrig på hvilke muligheder der er for at være frivillig eller ved du allerede at det er noget for dig, så har vi samlet en række muligheder her.

Her finder du en række muligheder, som kan hjælpe dig til at finde ud af hvor du kan være frivillig.

Frivilligcenter Gentofte 

Frivilligcenter Gentofte kan give dig overblik over, hvilke frivillige opgaver der er i kommunen, og de kan hjælpe dig med at finde det frivillige arbejde, der passer bedst til dig. Ring, mail eller kig forbi Frivillighedcenterets hjemmeside

Institutioner i Kommunen 

Flere institutioner i kommunen har et fast samarbejde med frivillige og søger løbende interesserede, eksempelvis Gentofte bibliotekerne. Ellers kan du kontakte den enkelte institution der har din interesse og høre om mulighederne for frivilligt arbejde: 

Frivillig indsats for flygtninge

Har du lyst til at gøre en indsats for flygtninge i Gentofte, så læs om frivillig indsats for flygtninge 

Database for frivilligjob

Søg efter frivillige jobs i databasen hos Frivilligjob.

Frivillig i lokale foreninger og organisationer

Er du interesseret i det lokale foreningsliv, så find den forening eller organisation der interesserer dig i Gentofte Kommunes foreningsoversigt.  

Frivillige og anbragte børn og unge

Et netop afsluttet opgaveudvalg for anbringelser af udsatte børn har undersøgt, hvordan borgernes og frivilliges indsatser kan understøtte arbejdet med anbringelsestruede eller anbragte børn, unge, deres familier og netværk. 

Læs om "En frivillig håndsrækning i en udsat situation"