Line Marie Rosing Berthelsen

Line er 32 år og startede på den 2-årige kontorelevuddannelse i september 2017. Hun er nu i praktik i Troldemosen – en specialbørnehave for børn med særlige behov.

- Jeg er rigtig glad for at være i Troldemosen. Jeg får lov til at være kreativ, løser en bred vifte af opgaver og jeg lærer noget nyt hver dag. Min arbejdsdag er meget varieret – det kan være alt fra praktisk snak med børnenes forældre om akutte problemer og til administrationsopgaver, som f.eks. skemalægning og varebestilling. Jeg har stor indflydelse på, hvad jeg gerne vil arbejde med. F.eks. er jeg god til Excel og hjælper derfor med at effektivisere den måde, vi beregner vores kommende børnetal på.

- Jeg sidder på kontor med min vejleder, som jeg løbende sparrer med, og samtidig er jeg tæt på den daglige ledelse. Kontoret er placeret midt i institutionen, så personalet og børnenes forældre kommer tit forbi og spørger mig til råds. Det er spændende - dagene er meget forskellige og døren er altid åben. 

"Min klasse med de andre kontorelever er fantastisk, og jeg har fået et super godt netværk fra starten. Der er både elever fra andre kommuner og fra staten. Vi er i alt otte elever fra Gentofte Kommune, og vi mødes i elevklubben hver anden uge, hvor vi hører om hinandens arbejdspladser og de udfordringer, der kan opstå her. Det er en god støtte."

- Jeg har min helt egen uddannelsesplan, som er skræddersyet til mine behov. Jeg kan godt lide vekselvirkningen mellem teori på uddannelsen og praksis på Troldemosen. Og så er der mange muligheder for at få hjælp, hvis man har brug for det.

- Jeg har tidligere været i praktik i Gentofte Kommune, og kender stedet som en stor arbejdsplads med mange muligheder. Jeg blev opfordret til at søge ind som kontorelev og kunne hurtigt se, at her ville jeg kunne udvikle mig. Jeg kan godt forstille mig at blive i Gentofte Kommune. Der er et godt arbejdsmiljø, og jeg hører meget positivt fra de tidligere elever, som nu er fastansat rundt omkring i organisationen.

Ansvarlig for siden:

Kommunikation
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39980000,