Ny idrætshal styrker sporten i Gentofte

Gentoftehallen indvies med en stor fest og ventes ifølge klubformand at give sporten et løft i kommunen. Hallen er blevet til i tæt samarbejde mellem idrætsklubber og kommune.

Gentoftehallen

Idrætslivet i Gentofte får helt nye faciliteter, når Gentoftehallen i Gentofte Sportspark bliver indviet. Det markeres med en stor åbningsfest, hvor alle er velkomne.

Indvielsen finder sted fredag den 26. februar kl. 15-17 i Gentofte Sportspark, Ved Stadion 10, 2820 Gentofte. Der vil være musik og opvisning med lokale idrætsforeninger og aktiviteter for børn.

Bedre faciliteter for idrætten

Ulrik Hesse, der er formand for Gentofte Volley, er meget begejstret for den nye hal.

"Det er en fantastisk hal, der giver os og de andre klubber og sportsgrene i kommunen helt nye muligheder både i forhold til træning og kamp. Samtidig er det et byggeri, hvor sportsfolkenes krav og behov har været i centrum hele vejen igennem byggeprocessen."

Gentoftes borgmester Hans Toft glæder sig også over det færdige resultat.

"Det er blevet en rigtig flot hal, som giver hele kommunens idrætsliv, foreningerne og borgerne endnu bedre muligheder for et aktivt idræts- og fritidsliv. Vi er også meget tilfredse med den tætte dialog, vi har haft med de kommende brugere, og som også skinner igennem i det færdige resultat."

Gentoftehallen rummer en træningshal og en opvisningshal og skal bruges til blandt andet volley, basketball, håndbold, badminton og kidsvolley. I alt er de to haller streget op til seks basketbaner, syv volleybaner og to håndboldbaner. Opvisningshallen er desuden indrettet, så der kan blive plads til op til 1.500 tilskuere.

En hal på sportens præmisser

Under hele byggeprocessen har kommunen haft et rigtig godt samarbejde med repræsentanter fra de idrætsklubber og foreninger,der skal bruge hallen, hvilket ifølge Borgmester Hans Toft har været med til at skabe et så fint slutprodukt.

Ulrik Hesse mener, at klubberne har fået det optimale ud af processen.

"Stor ros til politikerne for at lytte til idrætten, så det er blevet til en hal på idrættens præmisser."

Indvielsen af Gentoftehallen er seneste led i udviklingen af Gentofte Sportspark, der gennem de senere år har skabt nye og forbedrede faciliteter for det lokale idrætsliv. På Gentofte Sportsparks hjemmeside kan du læse mere om hele projektet.

Program for indvielsen

Officiel indvielse 26. februar kl. 15.00 – 17.00

14.45 – 15.00 Det Danske Juniorkor synger og Hellerup Fægteklub demonstrerer fægtekunst

15.00 – 15.10 Velkomst og tale v/ borgmester Hans Toft

15.10 – 15.20 Tale v/ Bestyrelsesformand for GS, Bo Bay

15.20 - 15.30 Show v/ LG Gymnastik

15.30 – 15.35 Tale v/ rådgiver

15.35 – 15.45 Underholdning v/ SISU

15.45 – 15.50 Tale v/ entreprenør

15.50 – 15.55 Show v/Copenhagen Cheerleaders

15.55 – 16.05 Underholdning ved Team Supreme Acrodunk

16.05 – 16.10 Afrunding v/ borgmester Hans Toft

16.10 – 17.00 Forplejning og rundvisning.

Vel mødt!Ansvarlig for siden:

Fritid
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, ,