Tegn logoet til UNICEF BY

Gentofte er UNICEF By i hele 2018, men mangler et godt logo, som byens børn og unge opfordres til at tegne.

Næste år er Gentofte officiel UNICEF By. Det betyder, at kommune, borgere, erhvervsliv og foreninger hele året igennem kan samle ind og donere til UNICEFs arbejde.

Til det formål søger vi lige nu tegneglade børn og unge, der har lyst til at give deres bud på et godt logo, der kan skabe opmærksomhed omkring indsamlingen, der er målrettet FN organisationens indsats for børn og unges rettigheder og trivsel i Østgrønland.

Temaet i UNICEF By 2018 har fokus på udbredelsen af FNs Børnekonvention, der bl.a. fastslår, at alle børn har krav på beskyttelse og på at blive hørt i sager, der angår dem selv. Logoet bør derfor være inspireret af disse emner.

Logoet skal have et cirkulært format i lighed med tidligere UNICEF byer. Se eventuelt Ballerups logo, da de var UNICEF By i 20117 på www.ballerup.dk/unicefby

Sådan gør du

Tegn dit bedste bud på papir, på computer eller hvad du foretrækker, og giv gerne dit logo et par ord med på vejen. Husk navn og kontaktinfo.

Send dit bud til projektleder Per Sohl på ps@gentofte.dk, eller indlever det på kommunens biblioteker senest mandag den 18. december. (frist forlænget)

 Vinderlogoet udpeges af en jury og vil blive rentegnet af en grafiker. Vinderen præmieres med et flot diplom og fire billetter til Gentofte Kino. 

Konkurrencen er for alle børn og unge under 16 år med bopæl i kommunen.

Læs mere om UNICEF By 2018 på gentofte.dk