Torben Frølich ny kommunaldirektør

Direktør for Børn, Skole, Kultur og Fritid, Torben Frølich, bliver fra 1. september 2018 ny kommunaldirektør i Gentofte Kommune. Det besluttede en enig kommunalbestyrelse mandag den 27. august.

Torben Frølich har været ansat i Gentofte Kommune siden 1. januar 2015, hvor han kom fra en stilling som direktør i Lokale- og Anlægsfonden.

Torben Frølich blev i sin tid ansat som direktør for Kultur, Unge og Fritid, og i forbindelse med en justering af kommunens administrative organisation i september 2016 overtog han det samlede opgaveområde Børn og Skole, Kultur, Unge og Fritid.

Borgmester Hans Toft glæder sig over at skulle fortsætte samarbejdet med Torben Frølich – nu i rollen som kommunaldirektør:

"Stort tillykke til Torben Frølich. Jeg er sikker på, at Torben bliver en særdeles kompetent og vellidt kommunaldirektør. Gennem de godt tre år som direktør har Torben vist, at han mestrer lederrollen på allerbedste vis. Det gælder ledelsen og udviklingen af de meget store kerneopgaver, som han har haft ansvaret for de sidste tre år, og det gælder organisationens udvikling og samarbejdet bredt med alle i hele organisationen. Torbens indsats og ledelse har affødt respekt og tillid hos alle. Jeg ser meget frem til at fortsætte det nære, tillidsfulde og frugtbare samarbejde med Torben, nu som kommunaldirektør".

Torben Frølich er 59 år, er gift og har to voksne sønner.