Pressemeddelelser

Her kan du se pressemeddelelser udsendt af Gentofte Kommune.

Byens Hus – vi skaber sammen

Alle, der ønsker at bruge Byens Hus, inviteres til at være med til at stifte en ny forening, der skal drive huset. Kommunalbestyrelsen har netop vedtaget opgaveudvalget Byens Hus' anbefalinger om, at Byens Hus skal drives og udvikles af borgere og kommune i fællesskab.

Otte millioner til udskolingen i Gentofte

Gentofte Kommune har fået otte millioner kroner af VILLUM FONDEN til at udvikle et spændende og nytænkende sted for skolernes udskolingselever - "Udskolingen i Byens Hus". Udskolingen i Byens Hus på Hellerupvej skal understøtte skolernes arbejde med fremtidens udskoling under overskriften "Motiverede elever - klar til en digital fremtid".

Gentofte bliver Klimakommune Plus+

I april 2009 blev Gentofte Kommune Klimakommune. Nu tager Gentofte næste skridt og underskriver en aftale med Danmarks Naturfredningsforening (DN) om at være Klimakommune Plus+. Klimatilpasning og indsatser med energirenovering i samarbejde med virksomheder og borgere ligger bag den nye aftale.

Gentofte er landets sundeste kommune

Nyt sundhedsbarometer giver Gentofte førstepladsen, når det kommer til sundhed i landets kommuner. Udvalgsformand mener, kommunen skal udnytte det gode udgangspunkt.

Ministre positive over for Gentoftes kamp mod tyverier

Borgerne i Gentofte er kommet to skridt nærmere en effektiv bekæmpelse af indbrud i kommunen. Både justitsminister Nick Hækkerup og transportminister Benny Engelbrecht har - på et møde i justitsministeriet den 16. august med borgmester Hans Toft - udtrykt stor interesse for at finde nye veje til at nedbringe antallet af indbrud.

Kulturfestival med masser af musik og underholdning

Over tusind mennesker mødes onsdag den 21. august kl. 11-18 til det traditionsrige arrangement Kultur der Dur, som er en festival for mennesker med handicap og alle andre, der har lyst til en dag med musik og underholdning. I år byder festivalen på navne som Gasbox, Bamse Jam og Shu-bi or not Shu-bi.

Tid til opgør med overforbrug af rygning og alkohol

Gentofte har et alarmerende overforbrug i forhold til resten af landet, når det kommer til rygning og alkohol blandt unge. Derfor har kommunalbestyrelsen nedsat opgaveudvalget Unges Sundhed og Trivsel, der skal komme med konkrete forslag til at bekæmpe overforbruget og øge trivslen. Stor konference på vej.

Fleksibelt og grønnere fra A til B

Nyt opgaveudvalg skal se på, hvordan Gentofte Kommune bedst udnytter fremtidens transportmuligheder til at komme trængsel, manglende p-pladser og CO2-udledning til livs.

RSS