Sport og fritid

Gentofte Kommune er beriget med mange skønne grønne områder, en indbydende kyststrækning og let adgang til Jægersborg Dyrehave. Det skaber unikke rammer for et aktivt fritidsliv og mange spændende oplevelser.

Charlottenlund Travbane

Siden 1891 har der været afholdt travlløb på Charlottenlund Travbane. Travbanen er den ældste i Norden. I dag afholdes stadig løb på banen sammen med mange andre aktiviteter.

Læs om Charlottenlund Travbane

Klampenborg Galopbane

Helt tilbage til de antikke Olympiske Lege har mennesket været fascineret af hestevæddeløb. Dengang afholdt grækerne blandt andet løb med føl. I dag er væddeløbssporten stadig utroligt populær og giver adgang til en verden fuld af oplevelser.

Læs om Klampenborg Galopbane

Hellerup Havn og Skovshoved Havn

Gentofte Kommune ligger ud til Øresund og råder over to lystbådehavne, Hellerup lystbådehavn og Skovshoved lystbådehavn. Havneområderne giver gode muligheder for at dyrke mange former for vandsport. 

Læs om Hellerup Havn

Læs om Skovshoved Havn

Motionsarrangementer

Gentofte Kommune lægger asfalt til flere motions- og triatlonløb hvert år.  Der er mulighed for at finde et løb der passer dig, hvad enten du er seriøs atlet eller motionist for hyggens og velværets skyld.

Læs mere om motionsarrangementer i Gentofte 

"Kom og vær med" aktiviteter

Gentofte Kommune tilbyder sammen med kommunens foreninger forskellige ”Kom og vær med” aktiviteter.

Læs mere om "Kom og vær med" aktiviteterne

Cykelruter i Gentofte Kommune

Gentofte Kommune byder på mange skønne grønne områder og en attraktiv kyststrækning. Du har gode muligheder for at opleve det hele på cykel.

Læs om cykelruter i Gentofte Kommune.

 

Ansvarlig for siden:

Fritid
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, ,