Motionsarrangementer i Gentofte

Gentofte Kommune lægger asfalt til flere motions- og triatlonløb hvert år. Der er mulighed for at finde et løb der passer dig, hvad enten du er seriøs atlet eller motionist for hyggens og velværets skyld.

I Form Løb med hjertet

Løb er godt for dit hjerte. I FORM giver dig mulighed for at løbe med til I FORM Hjerteløb, der ikke alene gavner hjertet hos dig selv, og alle de hjertevenner, du kan lokke med, men også andre kvinders hjerte.

I FORM Hjerteløb er nemlig arrangeret til fordel for Hjerteforeningens kampagne Elsk hjertet. Løbet består af 2,5 km, 5 eller 10 glade kilometer igennem Gentofte den sidste weekend i oktober. Meld dig og dine hjertevenner til løbet og få en rigtig god grund til at træne hjertesundt hele sommeren og efteråret.

Læs om IForm Løb med Hjertet

Triatlonarrangementer

Gentofte har perfekte rammer for triatlon. Der er mulighed for at svømme i Øresund og cykle og løbe i den smukke natur. Gentofte Kommune er med til at sætte rammerne for flere triatlonarrangementer hen over sommeren - Deloitte Øresund Triathlon, Deloitte Mini tri og IForm Kvindetri.

Gentofte Kommune arrangerer frem mod de nævnte stævner gratis ”Kom og vær med” træning.

Læs om ”Kom og vær med” aktiviteter i Gentofte Kommune

 

Ansvarlig for siden:

Fritid
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, ,