Rundt om Gentofte Sø og Brobæk Mose

Denne side er baseret på bogen "Rundt om Gentofte Sø", og angiver en afmærket rute med tilhørende beskrivelser, som fører den besøgende gennem de mest interessante lokaliteter ved Gentofte Sø og i Brobæk Mose.

Forside fra bogen "Rundt om Gentofte Sø"

"Rundt om Gentofte Sø" - guide for børn og voksne

Gentofte Kommune har med støtte fra det tidligere Københavns Amt udgivet en guide om Gentofte Sø og Brobæk Mose, som er det største og mest enestående, sammenhængende vådområde i Gentofte Kommune.

Guiden er skrevet af biolog Thomas Vikstrøm og Marianne Brynfelt med illustrationer af Elsebeth Haugstrup.

Bogen er udgivet af Gentofte Kommune, Teknisk Forvaltning, Park- og Vejafdelingen (nu Teknik og Miljø, Park og Vej) i 2001.

Rekvirer guiden

Guiden kan, så længe lager haves, afhentes i Kommuneservice på Gentofte Rådhus og på bibliotekerne, ligesom man ved henvendelse til Park og Vej kan rekvirere opgaveark til skolens mindste klasser.

Den afmærkede rute

Turen begynder ved søens nordende nær krydset Brogårdsvej / Ermelundsvej. Man går i retning med uret rundt om søen, går gennem Brobæk Mose og følger til sidst Brobækken.

Klik på linkene (tallene) under kortet og få en oplevelse.

Kort over Gentofte Sø

Gå til:
  1  |  2  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11  |  13  |  14  |  15  |  16  |  17  |  18  |  19  |  20  |  21  |  22  |  25  |  28  |  30  |

Park og Vej