Borger

Aktiv Vinter

Igen i år slår foreninger og kulturelle institutioner dørene op for en masse sjov i skolernes vinterferie. Alle skolebørn i Gentofte Kommune kan tilmelde sig Aktiv Vinter.

Bestil tid

Spring køen over, når du skal ordne pas, kørekort, indrejser eller have hjælp til selvbetjening. Bestil tid i Borgerservice på forhånd.

Budget vedtaget

Kommunalbestyrelsen har vedtaget budgettet for 2020.

Kulturkalender

I vores nye kulturkalender kan du få overblik over alle de mange spændende kulturtilbud i Gentofte - og der kommer hele tiden nye til.

Hjælp til IT

Har du brug for hjælp til alt det med Digital Post, NemID og selvbetjening på nettet? Kig på listen over tilbud om it-hjælp i Gentofte Kommune.

Gentofte Lige Nu

Følg med i, hvad der sker i kommunen. Borgerbladet uddeles til alle husstande 6 gange om året.

Nyheder

Frivillige instruktører søges

Bliv frivillig instruktør på kurser om smerter og kronisk sygdom, angst og depression samt den svære hverdag som pårørende.

Otte millioner til udskolingen i Gentofte

Gentofte Kommune har fået otte millioner kroner af VILLUM FONDEN til at udvikle et spændende og nytænkende sted for skolernes udskolingselever - "Udskolingen i Byens Hus". Udskolingen i Byens Hus på Hellerupvej skal understøtte skolernes arbejde med fremtidens udskoling under overskriften "Motiverede elever - klar til en digital fremtid".

Arrangementer

Vangedehistorier: Lisbeth Nebelong

| Vangede Bibliotek

Færøerne er i fokus, når Vangede-forfatter Lisbeth Nebelong fortæller om Færø Blues Trilogien og rejsebogen Turen går til Færøerne

Trafik

Kystvejen renoveres

Vi renoverer Kystvejens promenade, glaciset, bølgeskærme, stenkastning (kystsikring) og afvanding fra Charlottenlund Strandpark til og med strækningen ud for Skovshoved Havn.

Belægningsarbejder og bygværker i 2020

Her kan du se, hvilke belægningsarbejder, der er planlagt i 2020 på fortove, cykelstier og kørebaner, samt hvor der renoveres broer, mure mv., som kan have betydning for trafikken.

Find det hurtigt

Bliv hørt

Vi vil gerne høre din mening om udviklingen af kommunen. Se de aktuelle høringer, og gør din indflydelse gældende.

Selvbetjening og Genvej

Nyt om lokalplaner og kommuneplanen

Her kan du læse nyt i forbindelse med lokalplaner og kommuneplanen.

Bestil NemID

Med NemID får du adgang til al selvbetjening i det offentlige.

Kort over kommunen

Se GIS-kort over Gentofte Kommune.