Villa Maj

Villa Maj er en integreret daginstitution med 26 vuggestuebørn og 66 børnehavebørn.

Adresse

Vangedevej 168 2870 Dyssegård Hovedstaden Danmark Tlf. 39984942

Personalet har et højt fagligt niveau, som vi hele tiden arbejder med at udvikle og tilrette til de børn og familier, der til enhver tid er i Villa Majs regi.  

Vi har tre værdiord der afspejles i børnenes hverdag.

  • Nysgerrighed
  • Tilpasse udfordringer
  • Faglig kærlighed  
Leder:
Lisa Molander
Driftform:
Kommunal
Paraplyorganisation:
NA

Værdier

Villa Maj vil være en virksomhed, hvor medarbejderne ikke bare ser hverdagen som et lønarbejde. En daginstitution, hvor forældrene ikke bare kan få deres børn passet. Og en vuggestue og børnehave, hvor børnene ikke bare slår tiden ihjel, mens de venter på at blive hentet.

Alle skal holde af at være en del af Villa Maj.

Villa Maj skal være stedet, hvor der er masser af hjerterum. Hvor medarbejderne føler en faglig og personlig stolthed. Hvor forældrene føler tryghed og glæde ved, at deres barn tilbringer sin dagligdag i lige netop Villa Maj. Og hvor hvert barn føler sig enestående, selv om han eller hun er én blandt mange.

Det er Villa Majs vision, at medarbejdere, forældre og børn finder venner, kammerater og møder mennesker, der giver og tager imod i øjenhøjde. Det er Villa Majs vision, at forskelle og uoverensstemmelser, sorger og glæder, sygdom og død, fødsler og kærlighed, kreativitet, udvikling – ja alt, hvad livet indeholder, kan få plads på Villa Maj under hensyn og ansvar.

Hvert barn skulle gerne være så glad for at komme i Villa Maj, at det bliver svært at tage afsked, når skole eller flytning kalder. Men samtidig skal det have fået så god en ballast,  at det kan  gøre det. Og når barnet senere i livet kører forbi Villa Maj, skulle det gerne kunne sige: 'Dér var jeg glad for at være....'

Ansvarlig for siden:

Dagtilbud
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39985000,