Charlottenlund Børnehus - Tryllefløjten

Institutionen er integreret, der har til huse i stort gammelt hus, i tre etager. Vuggestue i stue etagen, Børnehavebørn på 1 sal og Violingruppen ”kommende skolebørn” på 2 sal.

Adresse

Enighedsvej 19 2920 Charlottenlund Hovedstaden Danmark Tlf. 39638648

Tryllefløjten er en institution, der forsøger at forene traditioner, genkendelighed og nye tiltag i et tempo, hvor såvel børn som personale får gode oplevelser.

Leder:
Pia Schwaner Kronborg
Driftform:
Kommunal
Paraplyorganisation:
NA
  • Vores vigtigste arbejde tager udgangspunkt i at styrke barnets personlige og sociale udvikling i årene i Tryllefløjten. Vi giver i dagligdagen gode muligheder for fordybelse i leg og fællesskaber.
  • Anerkendelse, Medbestemmelse, Tryghed og Leg og læring er de værdier hverdagen tager udgangspunkt i. Vi voksne skaber rammerne, og børnene fylder dem ud.
  • Vi har en hverdag der tager afsæt i tre forskellige læringsrum: Aktiviteter, rutiner og børnenes egen kultur. 
  • Ældstegruppe. Det sidste år i barnets Tryllefløjteliv foregår på Violinen blandt jævnaldrende. Aldersopdelingen gør det nemmere at målrette det daglige indhold og arbejde med overgangen til skolen.
  • For at sikre at vi alle sammen får rørt os, har vi Krop og bevægelse som fokus. I perioder er det dagligt, og i andre perioder 2 gange om ugen. Børnehavebørn altid er ude i tidsrummet 12-14.
  • Fælles sang, vi mødes alle hver fredag og synger årstidens sange, og andre populærere børene hits.
  • Praktisk: Du er altid velkommen til at ringe og aftale et besøg. Vi vægter at du først vælger os, når du har været på besøg. Er vi det rette sted for dit barn.

 

Ansvarlig for siden:

Dagtilbud
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39985000,