Skoleindskrivning

Alle børn, der fylder 6 år i indeværende år, skal ifølge Folkeskoleloven starte i 0. klasse til august.

Et barn, der fylder 5 år inden den 1. oktober indeværende år, kan optages i 0. klasse, hvis det antages, at barnet kan følge undervisningen i 0. klasse og følge klassen videre i 1. klasse. Kontakt den nærmeste skole for samtale og indskrivning.

Digital skoleindskrivning til 0. klasse august 2020

Skoleindskrivning med start i 0. klasse i 2020 begynder mandag den 25. november kl. 08:00. Indskrivning lukker den 3. januar 2020 kl. 23:59.

Gå til digital skoleindskrivning (link er aktivt fra den 25. november kl. 08:00)

Senest mandag 2. marts 2020 har alle forældre modtaget brev om, hvor deres barn er optaget.

Alle indskrivninger til 0. klasse behandles efter den 3. januar 2020. Det gør derfor ingen forskel, hvornår i perioden, I indskriver jeres barn.

Det er muligt at foretage ændringer i jeres indskrivning frem til indskrivningen lukker. Hvis I ikke har adgang til internettet, kan I indskrive jeres barn ved henvendelse til en af skolerne.

Mere om skoleindskrivning

Læs mere om skoleindskrivning, regler og praktiske forhold i folderen Skoleindskrivning 2020 nedenfor.

Hvis du flytter til Gentofte Kommune og har et barn, der skal starte i 0. klasse i indeværende år skal du kontakte Børn og Skole, Kultur, Unge og Fritid for indskrivning.

For indskrivning til andre klassetrin kan du kontakte enten Børn og Skole, Kultur, Unge og Fritid eller den ønskede skole.

Du kan kontakte os på skoleindskrivning@gentofte.dk eller tlf. 39 98 50 00.

Udsat skolestart

Hvis dit barn ikke skal starte i 0. klasse i 2020, skal der søges om udsættelse af skolestart. Deadline for ansøgning om udsat skolestart er fredag den 10. januar 2020.

Hent blanket til ansøgning om udsat skolestart (pdf)

Informationsmøder på skolerne i november 2019

Du finder yderligere information om skolestartsmøder på de enkelte skoler under Dokumenter.