Byens Hus - vi skaber sammen

Byens Hus – vi skaber sammen er Gentoftes nye samlingssted. Et opgaveudvalg arbejder på at konkretisere visionen for huset, men du kan allerede nu benytte dig af husets faciliteter til særlige aktiviteter.

Byens Hus - vi skaber sammen

I perioden fra april 2019 til og med januar 2020 arbejder et opgaveudvalg bestående af 10 borgere og 5 politikere på at konkretisere visionerne for Byens Hus og udarbejde forslag til rammerne for huset. 

Det du møder som bruger nu er altså et hus, der er præget af midlertidighed. Det er et hus, hvor du som bruger selv skal have mod på at klare det meste, både når det handler om teknik, oprydning og forplejning. 

I vejledningen her på siden finder du information om, hvordan du booker faciliteter i Byens Hus og hvilke vilkår, der er gældende for brugen af husets lokaler. Vejledningen opdateres løbende. Den seneste og gældende er opdateret 27. marts 2019.

Hent vejledning og husorden for Byens Hus (pdf)

På kortet over Byens Hus finder du supplerende praktisk information. Kortet opdateres løbende. Kortet er senest opdateret 27. marts 2019. 

Hent kort over Byens Hus (pdf)

Om Byens Hus

De fleste kender de hvide bygninger på Hellerupvej 22-24 som ’den tidligere Internationale Skole’. Men siden Gentofte Kommune overtog stedet i 2017, har huset fået et væld af nye funktioner – og nu også et nyt navn. 

Bygningerne huser allerede Headspace, Repaircafé, bæredygtighedsnetværket m.m., ligesom en del af de tidligere skolebygninger nu og fremadrettet fungerer som bolig for 34 flygtninge.

Byens Hus lægger også lokaler til fællesspisninger, kunst og kultur, rådgivning, idræts-, undervisnings-, og mødeaktiviteter osv. og vil også danne rammerne om et nyt ungemiljø, dele af Gentofte Kommunes udskoling, Frivilligcenter og selvhjælp Gentofte.

Læs mere om opgaveudvalget - Byens Hus – vi skaber sammen.

Info og kontakt om Byens Hus

Har du spørgmål vedrørende Byens Hus, kan du skrive en mail til byenshus@gentofte.dk