Dagcentret Tværbommen

Dagcentret Tværbommen er et tilbud til hjemmeboende pensionister om at komme hjemmefra i hverdagen til samvær og aktiviteter.

Adresse

Tværbommen 6 2820 Gentofte Hovedstaden Danmark Tlf. 39987880

Dagcenter Tværbommen er beliggende i et hyggeligt ældre hus med egen have, tæt på grønne områder ved Gentofte Sø og Nymosen.

Dagcentret er funktionelt indrettet i stueplan med gode adgangsforhold.

Leder:
Anja Surepi

Det sociale samvær vægtes højt på dagcentret.

Tværbommen er et spændende og kreativt center med en bred vifte af tilbud og med mulighed for at være sammen med andre mennesker. Der er hver dag tilbud om motion – såsom siddedans, bevægelse og afspænding eller gåtur. Du kan deltage i et væld af aktiviteter som temagupper, litteratur, musik, sang og spil bl.a. dart. Derudover har vi kreative værksteder, hvor der er mulighed for at sy, væve, lave keramik, smykker, tegne, male og skind og læderarbejder.

Brugerne er med til at præge stedets fortsatte udvikling ved f.eks. deltagelse i turplanlægning, festudvalg og dagcenterråd. Brugerne indgår i dagcentrets dagligdag og deltager i praktiske gøremål efter evne.

I årets løb tager vi af sted på udflugter og museumsbesøg og markerer de skiftende årstider med aktiviteter og fester. Derudover er der også tilbud om en ferierejse.

Tværbommen har i samarbejde med hovedbiblioteket oprettet et lille bibliotek, hvor det er muligt at låne bøger med hjem.

Der er også computer med internetadgang til fri afbenyttelse.

Ansvarlig for siden:

Pleje & Sundhedsdrift
Rygårdsvænget 6, 2900 Hellerup, ,