Genvejsmenu

Medarbejderne fortæller

Tilfredse, dygtige og engagerede medarbejdere er en forudsætning for, at vi som kommune kan servicere borgerne bedst muligt med ydelser af høj, faglig kvalitet.

Her kan du læse, hvad nogle af vores kollegaer siger om at arbejde i Gentofte Kommune.  

”I Gentofte er der plads til nye idéer - der er en villighed til at eksperimentere og et stort råderum til at prøve nye ting af. Jeg føler, at der er kontant afregning hver dag – altså at vi gør en positiv forskel. Det gør mig enormt glad. Jeg er stolt af mine medarbejdere og det arbejde, vi udfører”.
Lisa Skov, Leder, Center for Netværk - læs hele Lisa Skovs udtalelse
”Når jeg snakker med mine samarbejdspartnere fra andre kommuner, mærker jeg, at vi i Gentofte er langt i arbejdet med de unge. Den måde, vi arbejder med opgaveudvalg, inddragelse og samskabelse på giver opmærksomhed rundt omkring”.
Mathias Olander, Ungekulturkonsulent - læs hele Mathias Olanders udtalelse
”Jeg medvirker til at udvikle medarbejdernes samspil med borgerne, og virkeliggør strategierne på vores område. Jeg er glad for den tillid, jeg oplever, for arbejdet skal give mening ude hos borgeren og kunne bruges til noget”.
Hanne Aastrup, Udviklingssygeplejerske - læs hele Hanne Aastrups udtalelse
”I Gentofte arbejder vi meget i netværk. Det højner videndelingen i hele organisationen og sikrer, at det er de rette personer, der får tildelt opgaverne. Det er en spændende bevægelse, som er sjov og udviklende at bidrage til”. 
Sidsel Lemvig Glimberg, IT-projektleder - læs hele Sidsel Lemvig Glimbergs udtalelse
”Jeg er blevet set lige fra starten, både i forhold til mine kompetencer og mit udviklingspotentiale. Ledelsen har en god evne til at se, hvor medarbejderne er, og hvor de er på vej hen. Jeg oplever Gentofte som en kommune, hvor man tør tage chancer. Der bliver satset meget på efter-og videreuddannelse”.
Dennis Matthew Winslow, Lærer - læs hele Dennis Matthew Winslows udtalelse
”Det giver mig en stor arbejdsglæde, at jeg er ude hele dagen og kan planlægge mit eget arbejde. Jeg synes, det er dejligt at vejlede borgerne, og jeg er omgivet af søde mennesker. Vi har det sjovt og har et godt samarbejde. Efter mange år er mine kollegaer som min anden familie - det er guld værd”.
Lonni Frederiksen, specialarbejder på Genbrugsstation – se filmen med hele Lonni Frederiksens udtalelse
”Det er virkelig spændende at arbejde med denne elevgruppe. Jeg følger deres udvikling på tæt hold og ser den glæde, der opstår, når tingene går i den rigtige retning. Jobbet er meget givende, og det pædagogiske og didaktiske arbejde er super interessant - jeg får meget igen som underviser”.
Peter From Nielsen, Speciallærer - læs hele Peter From Nielsens udtalelse 
”Det gør mig glad, når jeg kan fokusere både på børnene, deres forældre og mine kollegaer. Samtidig er det rart, når jeg selv bliver anerkendt. Jeg er meget tilfreds med ledelsen, og her er et højt fagligt niveau. Her er plads, omsorg og en finger på pulsen.
Nicklas Vestergaard Nielsen, pædagog - læs hele Nicklas Vestergaard Nielsens udtalelse
”Rygårdscenteret er et godt og rart sted. Jeg glæder mig til at komme på arbejde, da jeg har dejlige kolleger, gode ledere, beboerne er glade og her er et godt arbejdsmiljø. Jeg kan varmt anbefale min arbejdsplads”. 
Gina Løve, Sosu-assistent, Rygårdscenteret – se filmen med hele Gina Løves udtalelse