Kontorelev

Gentofte Kommune har et mål med at blive en af de bedste arbejdspladser i Danmark. Dette gælder også for dig som er elev.

Som kontorelev vil du naturligvis stifte bekendtskab med mange faglige opgaver, men du vil også have mulighed for at være med til forskellige sociale arrangementer sammen med de andre elever. 

Du har mulighed for at prøve kræfter med faglige opgaver og ikke mindst dig selv. Som elev bliver der værnet om din ret til at lære, og du har mulighed for at styre din uddannelse hen imod interesser du måtte have.

I løbet af den 2 årig uddannelse kommer du på 4 obligatoriske skoleophold, og har derudover mulighed for at vælge en række valgfag.

Skoleopholdene vil foregå på K Nord i Lyngby. Du følges med de andre kontorelever på de obligatoriske skoleophold, og blandes på valgfagene alt efter hvad du vælger. På den måde lærer du en masse mens du får netværk på tværs af Kommunerne.

Selve skoleopholdene vil variere fra en 3 dage/uge til 5 uger, alt efter hvilket skoleophold det er.

For at du ikke skal miste overblikket over dit uddannelsesforløb, får du en uddannelsesplan allerede fra starten. Du og din vejleder taler sammen løbende om hvordan det går, og Gentofte Kommune har et tæt samarbejde med skolen. På den måde sikrer vi sammen, at alt går som det skal.

Hvad siger eleverne?

Line Marie Rosing Berthelsen er elev i Gentofte Kommune. Her fortæller hun, hvad hun synes om Gentofte Kommune som arbejdsplads:

Mød Line Marie Rosing Berthelsen

Se hvad andre medarbejdere synes om at arbejde i Gentofte Kommune

Ansøgning

Ansøgningsfrist for elever med start i september 2020 udløber 3. juni 2020 kl. 23.59. 

Kontakt

Har du spørgsmål til kontorelevuddannelsen i Gentofte Kommune, kan du kontakte:

Uddannelseskonsulent Jeanet Holbek Madsen
Bernstorffsvej 159, 2 sal
2920 Charlottenlund.

jksm@gentofte.dk 

Tlf. 39 98 38 43.