Miljøboks

Miljøboksen er til farligt affald og småt elektronik. Fx kan du komme beholdere til kemikalier eller dine brugte batterier, energisparepærer og din udtjente mobiltelefon i miljøboksen. Husk, at tilmelde dig afhentning, hver gang din miljøboks er fuld, og du vil have den ombyttet til en tom boks.

Billede af Miljøboks

Hyppigere afhentning af miljøboksen

Fra 1. juli 2020 afhentes miljøboksen hver 4. uge i stedet for hver 12. uge. Boksen vil fra juli blive afhentet samme dag som beholderne til plast/metal og glas/papir hos villaer.

De nye afhentningsdatoer vil fremgå i den online tømmekalender fra 1. maj, men bemærk at de først kan bookes fra 1. juli 2020. Har du booket afhentninger på den ’gamle ordning’ efter 1. juli, vil de blive annulleret.

Boksen skal fortsat placeres ved siden af dine øvrige affaldsbeholdere inden kl. 07 på afhentningsdagen.

Sådan får du hentet miljøboksen

Vi henter miljøboksen hver 3. måned, altid en onsdag. Du skal blot tilmelde dig og inden kl. 7 på afhentningsdagen placere boksen på jorden ved siden af de andre affaldsbeholdere (inde på grunden).

Ved afhentningen får du en ny, tom miljøboks.

Husk, at bestille afhentning af miljøboksen - hver gang

For at få afhentet miljøboksen skal du bestille afhentning senest mandagen inden afhentningsdatoen.

Boksen skal altid tilmeldes, så vi ved, at den, på den pågældende afhentningsdag, skal hentes på din adresse.

Tilmeld afhentning af miljøboksen her.

Du kan også tilmelde dig en sms- og mailservice og modtage en sms-besked eller mail om den kommende afhentningsdato for miljøboksen.

Tilmeld dig sms- og mailordningen her.

Afhentningsdatoer

Afhentningsdatoer for miljøboksen kan ses i en online kalender på hjemmesiden.

Find kalenderen med afhentningsdatoer på din adresse her.

Pak miljøboksen rigtigt

Vær omhyggelig, når du pakker dit farlige affald. Hvis den ikke bliver pakket og håndteret rigtigt, kan det være farligt at transportere og håndtere.

Her kan du se en sorteringsvejledning for miljøboksen.

Vær opmærksom på at få miljøboksen lukket rigtigt, inden du stiller den ud til afhentning.

Husk at skrive navn på miljøboksen

For at leve op til de lovmæssige krav, skal du skrive navn og adresse på det klistermærke, som sidder på miljøboksen. Hvis boksen er uden navn, bliver den desværre ikke hentet.

Bemærk, at miljøboksen ikke må placeres på fortovet ved afhentning, men skal stilles ved de øvrige affaldsbeholdere inde på grunden. På den måde undgås det, at uvedkommende og børn kan komme til boksen.